Τα παράπονα του Σισέ για τη Λίβερπουλ

16:40 19/3/2012 - Πηγή: 24wro
Η ΚΠΡ υποδέχεται την... Τετάρτη (21/03) τη Λίβερπουλ και ο Τζιμπρίλ Σισέ θυμήθηκε τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο νυν επιθετικός των Ρέιντζερς και άλλοτε φορ των «κόκκινων» ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται να δείξει οίκτο στην παλιά του ομάδα, παρότι τον συνδέουν πολλά μαζί της, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από το Ανφιλντ.
«Κατέκτησα
τρόπαια με τη Λίβερπουλ και σίγουρα είναι μια ξεχωριστή ομάδα για μένα. Στο μεταξύ μας παιχνίδι όμως δεν πρόκειται να δείξω οίκτο. Η αποχώρησή μου δεν αφορούσε σε δική μου απόφαση. Απλώς κάποια στιγμή ο Μπενίτεθ μου είπε ότι δεν βρισκόμουν στα πλάνα του και έτσι έπρεπε να φύγω. Αξιζα καλύτερη μεταχείριση κατά τη γνώμη μου, έπρεπε όμως να αποδεχθώ αυτή την εξέλιξη», ανέφερε αρχικά ο Σισέ και εν συνεχεία μίλησε για την παρουσία του στην ΚΠΡ.
«Αρχίζω να βρίσκω τον δρόμο μου. Αισθάνομαι πως μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Έχω πράγματα να αποδείξω. Τώρα όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς και πρέπει να τους κερδίσουμε. Εάν θέλεις να μείνεις στην κατηγορίας πρέπει να νικάς».

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα