Το ξέσπασμα της μητέρας των διδύμων που παρασύρθηκαν από μοτοσικλέτα

08:53 23/7/2012 - Πηγή: 24wro

«Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου για να γίνουν όπως ήταν… Αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται»...δηλώνει η μητέρα των διδύμων που χτυπήθηκαν από τον 21χρονο οδηγό μοτοσικλέτας και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν στην οδό Πατησίων.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η μητέρα των παιδιών, από τον Ευαγγελισμό όπου ακόμη νοσηλεύεται, λέει ότι δεν θέλει να ξαναδεί ποτέ τον άνθρωπο που τους χτύπησε: «Δεν θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο ποτέ. Δεν θέλω… αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται. Μας χτύπησε και μας άφησε στο δρόμο να πεθάνουμε».

Όπως λέει το μόνο που θυμάται
από το ατύχημα είναι «ότι κοιτούσα τα παιδιά μου ακίνητα, πεταμένα στον δρόμο».

Προς το παρόν η μητέρα των διδύμων δε θέλει να ασχοληθεί με τον άνθρωπο που έφερε σε αυτή την κατάσταση την οικογένειά της. «Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θέλουμε πρώτα να είμαστε ξανά μαζί και οι τέσσερις μας και καλά στην υγεία μας και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Το κορίτσι, η 7χρονη Κλαούντια έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ο αδερφός της εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο, οι γιατροί κάνουν λόγο για βελτίωση της υγείας του.

Ο πατέρας του 21χρονου υπαξιωματικού που χτύπησε και τραυμάτισε τα δίδυμα και τη μητέρα τους, υποστηρίζει ότι ο γιος του βρισκόταν σε μεγάλη φόρτιση πριν από το ατύχημα και γι αυτό αντέδρασε έτσι.
newpost.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα