ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

15:11 17/11/2011 - Πηγή: 24wro
Με τρία ματς στα οποία οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη ολοκληρώνεται απόψε η ...
35η αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.
 
ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ
Τέλος σ' ένα σερί τριών νικών για τους γηπεδούχους έβαλε το εντός έδρας 1-2 από τη Φιγκεϊρένσε. Παραμένει εκτός ζώνης υποβιβασμού και χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης. Δύο απουσίες λόγω τιμωρίας και ισάριθμες εξ αιτίας τραυματισμών.
Την 3η τους σερί νίκη πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι με το εντός έδρας 2-0 επί της Φλαμένγκο που την διατήρησε σε τροχιά Copa Libertadores.
Μία απουσία λόγω τιμωρίας και μία λόγω τραυματισμού.
ΣΑΝΤΟΣ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ
Την 3η τους σερί νίκη πέτυχαν οι γηπεδούχοι με το εκτός έδρας 3-2 επί της Σεαρά. Είναι αδιάφορη βαθμολογικά καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο προσεχές Copa Libertadores ως κάτοχος του τίτλου ενώ δεν έχει πλέον ούτε καν μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο μετά τη χθεσινή νίκη της Κορίνθιανς. Μία απουσία λόγω τιμωρίας και τρεις εξ αιτίας τραυματισμών.
Την 4η τους σερί ήττα γνώρισαν οι φιλοξενούμενοι με το εντός έδρας 0-1 από την Μπαΐα και παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού. Μία απουσία λόγω τιμωρίας.
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ
Τη 2η τους ήττα στα τελευταία τρία ματς γνώρισαν οι γηπεδούχοι με το εκτός έδρας 0-2 από την Κοριτίμπα και πλέον παλεύουν μόνον για μία θέση στην 4αδα και ένα εισιτήριο για την προσεχή έκδοση του Copa Libertadores. Δύο απουσίες λόγω τραυματισμών.
Την 6η τους σερί νίκη πέτυχαν οι εξαιρετικά φορμαρισμ
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΒΡΑΖΙΛΙΑ,vrazilia