Αναδιοργάνωση ανακοίνωσε η Marfin

Τη διοικητική αναδιοργάνωση ανακοίνωσε σήμερα η Marfin Popular Bank. Πιο συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας όρισε τον κ. Ηρακλή Κουνάδη, ως διευθυντή των Ελληνικών Δραστηριοτήτων, ο οποίος θα ασκεί καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου. Ο κ. Κουνάδης διατηρεί και
την έως σήμερα ιδιότητα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Marfin Egnatia Bank κ. Κωνσταντίνο Βασιλακόπουλο, για την ουσιώδη και σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη και εδραίωση της Τράπεζας στην Ελλάδα καθώς και την επιτυχημένη υλοποίηση των διαδικασιών της διασυνοριακής συγχώνευσης των δύο τραπεζών. Ο κ. Κ. Βασιλακόπουλος αναλαμβάνει χρέη Συμβούλου Διοικήσεως για τις Ελληνικές Δραστηριότητες.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας στην σημερινή συνεδρία του, ενέκρινε τις τελικές ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις του Ομίλου και της Τράπεζας για το 2010. Επίσης, το ΔΣ αποφάσισε να εισηγηθεί στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων την διανομή μερίσματος ύψους 0,10 ευρώ ανά μετοχή με τη μορφή μετοχών έκδοσης της τράπεζας με τιμή έκδοσης 1 ευρώ ανά μετοχή.
Keywords
Τυχαία Θέματα