Απάντηση για το Πρόγραμμα Δακοκτονίας

Την εκτίμηση ότι η έναρξη του Προγράμματος Δακοκτονίας θα υλοποιηθεί έγκαιρα, με εξασφαλισμένες όλες τις προϋποθέσεις για την προστασία της ελαιοπαραγωγής, και κατά συνέπεια και του εισοδήματος των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών, διατυπώνει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ιωάννης Κουτσούκος.

Ερωτήσεις σχετικά με την πορεία του Προγράμματος Δακοκτονίας είχαν καταθέσει οι βουλευτές, Σήφης Βαλυράκης, Ευτύχης Δαμιανάκης, Μανώλης Στρατάκης, Γιώργος Κασαπίδης, Γρηγόρης Αποστολάκος, Γιώργος Βαγιωνάς, Σπύρος Γαληνός, Μιχάλης Γιαννάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Αθανάσιος Δαβάκης, Όλγα Κεφαλογιάννη,
Μανώλης Κεφαλογιάννης, Κώστας Κόλλιας, Νίκος Δένδιας, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Κώστας Μουσουρούλης, Ιωάννης Πλακιωτάκης και Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Κουτσούκος ενημερώνει τους βουλευτές, ότι έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την έγκριση πρόσληψης εποχιακού προσωπικού, ενώ οι περιφερειακές υπηρεσίες των ελαιοκομικών νομών έχουν ήδη παραλάβει απόφαση εξουσιοδοτική για την προμήθεια υλικών δακοκτονίας. Προσθέτει, ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έχει υπογράψει εισηγητική απόφαση κατανομής πιστώσεων στις περιφερειακές υπηρεσίες και εντός των ημερών η απόφαση υλοποιείται από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα