Απεργία είναι,θα περάσει...

Οι συνδικαλιστές επιμένουν να ζούνε στον...19ο αιώνα! Και με πρωτοφανή μυωπία να αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους ως...εφοπλιστές που πρέπει να βασανίσουν στην ταλαιπωρία! Να μην τους αφήνουν να πάνε στη δουλειά τους, να μην τους αφήνουν να εργασθούν, να τους γεμίζουν σκουπίδια οχι μόνο τη ζωή αλλά και κάθε δρόμο ή...χαραμάδα! Φρίκη(αφού όλα αυτα τα κάνουν...ατιμώρητα). Υπο αυτές τις συνθήκες, ταλαιπωρία περιμένει και πάλι αύριο Δευτέρα το επιβατικό κοινό του (πολύπαθου) Λεκανοπεδίου της Αττικής (που το αντιμετωπίζουν ως...χαβούζα), λόγω της 24ωρης απεργίας
των εργαζομένων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν λοιπόν Μετρό Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ Κανονικά, ωστόσο, θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του ΟΣΕ ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η στάση που θα τηρήσουν οι (μη) εργαζόμενοι στον Προαστιακό.
Οι (μη) εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς αντιδρούν στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας(!!), καθώς και στις μετατάξεις προσωπικού στο πλαίσιο εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας(!).
*Και μη χειρότερα....
Keywords
Τυχαία Θέματα