Αρχισαν οι...(άγριες)μουρμούρες

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος: «Η αναβολή της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ με το έωλο επιχείρημα της πραγματοποίησης υπουργικού συμβουλίου την ίδια ημέρα, αποτελεί μια ακόμα ενέργεια που προστίθεται στη λογική της απαξίωσης των εκλεγμένων οργάνων του Κινήματος. Προκαλεί απορία η "ευαισθησία" του προέδρου την ώρα που η χώρα βαδίζει ακυβέρνητη, που ο λαός οδηγείται στη φτώχεια και την εξαθλίωση, που το ΠαΣοΚ βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης περικυκλωμένο
από δεκάδες δελφίνους και υποψήφιους αρχηγίσκους ενώ η κοινωνία του γυρνάει την πλάτη να αξιολογεί με αυτόν τον τρόπο τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του ΠAΣOΚ έχει μπερδέψει τις λειτουργίες των οργάνων».
Από την πλευρα του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠAΣOΚ και στενότατος συνεργάτης του κ. Παπανδρέου Π. Μπεγλίτης έσπευσε σήμερα να δικαιολογήσει την μαμούθ - συμμετοχή στελεχών στην (όποτε γίνει) συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου(καμμια 60αρια νοματαίοι): «Ασφαλώς δεν είναι με την ευρεία του σύνθεση ένα θεσμοθετημένο όργανο , αλλά από την άλλη πλευρά έχει μια ισχυρή νομιμοποίηση, λόγω των εκτάκτων αναγκών και της ποιότητας των στελεχών που θα συμμετάσχουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα