Α.Σαμαράς: Η Ελλάδα έχει δυο καλούς φίλους, την Ισπανία και την Πορτογαλία

Θερμή υποδοχή στον πρόεδρο της ΝΔ, επιφύλαξε ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας. Ο Πέδρο Κοέλιο, ευχήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά να κατακτήσει μια ισχυρή πλειοψηφία στις επόμενες εκλογές και τόνισε ότι η Ελλάδα αξίζει μια καλύτερη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, που όπως είπε είναι ο κατάλληλος
άνθρωπος, για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές. Στις συναντήσεις του πρόεδρου της ΝΔ τόσο με τον Πορτογάλο Πρωθυπουργό όσο και με τον Ισπανό κ. Ραχόι, συμφωνήθηκε οι τρεις χώρες του Νότου να ακολουθήσουν μια κοινή στάση πολιτικής, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τόσο για τα θέματα της οικονομίας, όσο και της λαθρομετανάστευσης.

«Γυρνώντας από το ταξίδι στην Ιβηρική Χερσόνησο, λέω, με βεβαιότητα, ότι η Ελλάδα μπορεί να προσβλέπει σε δύο καλούς φίλους, τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Είναι κοινή η μοίρα μας, κοινά τα προβλήματα, κοινή η αγωνία για το θέμα της οικονομίας, για την ανάγκη της ανάπτυξης και για την ανάγκη της πάταξης της λαθρομετανάστευσης. Αυτά είναι τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκαν οι σημερινές μας επαφές. Αυτά είναι τα κύρια σημεία, τα οποία πιστεύω ότι πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει ο Ελληνικός λαός και η Ελληνική πολιτική ηγεσία», δήλωσε ο κ. Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον Πορτογάλο πρωθυπουργό, ενώ ευχήθηκε και «χρόνια πολλά για τη διπλή μας εθνική γιορτή, της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού».
Keywords
Τυχαία Θέματα