Διαψεύδεται η συζήτηση για τα υποβρύχια

Κύκλοι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου διέψευδαν κατηγορηματικά ότι ο Ιωάννης Τέντε είχε οποιαδήποτε συζήτηση με υπουργό για την υπόθεση των υποβρυχίων. Οι ίδιοι κύκλοι, μάλιστα, υπογράμμιζαν ότι ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός δικαιούται, όπως κάθε πολίτης, να έχει κοινωνικές σχέσεις και επαφές.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γεώργιος Καρατζαφέρης, στο περιθώριο επίκαιρης ερώτησής του στη Βουλή
για τα εθνικά θέματα αναφέρθηκε και στην υπόθεση των υποβρυχίων, λέγοντας μεταξύ των άλλων, ότι "η μισή κυβέρνηση είναι μπλεγμένη στα υποβρύχια". Προσέθεσε: "Καταλαβαίνω τις επισκέψεις του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε γραφεία υπουργών, αλλά όχι και σε σπίτια υπουργών στο κέντρο της Αθήνας".

Στο μεταξύ, στενός συνεργάτης του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, απαντώντας στους κύκλους του προέδρου του Αρείου Πάγου, οι οποίοι διέψευσαν τα όσα ανέφερε σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος του κόμματος, για την υπόθεση των υποβρυχίων, δήλωνε πως «οι κύκλοι του Αρείου Πάγου, στην ουσία, επιβεβαίωσαν αυτά που είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στη Βουλή, αναφορικά με συνάντηση του κ.Τέντε σε σπίτι υπουργού στο κέντρο της Αθήνας» και πως: «Αν θέλουν, μας λένε την ατζέντα της συνάντησης και εμείς να πούμε τι έφαγαν οι τέσσερις που παραβρέθηκαν στην εν λόγω συνάντηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα