Ντροπή Ανδρέα Λοβέρδο - Να επέμβει ο Πρωθυπουργός

Εξοργιστικά απράδεκτη και εγκληματικά λανθασμένη είναι άλλη μια απόφαση του Α.Λοβέρδου και «των συν αυτώ»(παρακοιμώμενων). Αφορά τις προθέσεις τους να εντάξουν απο την πρωταπριλιά (για να μοιάζει με....ψέμματα) τον φορεά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ναυτικών (τον Οίκο Ναύτου) στον - «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω , όλα τα καταπινω» - Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
Οι εργαζόμενοι ήδη ανακοίνωσαν ότι από Δευτέρα 05/3/2012, θα προχωρήσουν σε επ' αόριστον κατάληψη των γραφείων του κτιρίου όπου
στεγάζονται οι υπηρεσίες, ενώ προαναγγέλλουν και δυναμικές κινητοποιήσεις και άλλης μορφής.
Ο Οίκος Ναύτου να θυμίσουμε είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Ταμείο του Ελληνικού Δημοσίου που πήρε ΕΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ απο την Τρόϊκα για την εξαιρετική δουλειά με επικεφαλής την πρόεδρο του κ.Μαρία Δίπλα και είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑΜΕΙΟ που κυριολεκτικά ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ σε απίστευτο βαθμό. Προφανώς οι αρχιλαδιάρηδες και αρχιλαμογιάρηδες έχουν μεγάλες προσβάσεις στα γραφεία του Λοβέρδου και των συν αυτώ.
Καλούμε τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ να κόψει το βήχα στα λαμόγια και να αφήσει τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ στην ησυχία του και τον ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ που βρήκε με την Μαρία Δίπλα. Τα στοιχεία μιλάνε απο μόνα τους..
Keywords
Τυχαία Θέματα