Προς την πολιτική τους αυτοκτονία με δημόσιο εξευτελισμό;

Σε πολιτική αυτοκτονία - με δημόσια διαπόμπευση - οδηγεί πολιτικούς και κόμματα η αποκαλούμενη ως "τρόϊκα" εαν ευσταθούν οι πληροφορίες που μεταφέρει το «Πρώτο Θέμα» και ορισμένοι δημοσιογράφοι για το ΤΙ περιμένει τον έλληνα εργαζόμενο ΜΕΤΑ τις εκλογές, που τις τοποθετούν για μέσα στον Μάϊο! Πέρα απο την ΜΕΙΩΣΗ κατα 40% του μισθού(!!) να αρχίσουν ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ απο τον Ιούλιο απο "κεφαλοκυνηγούς" και τράπεζες! Αντι για "κούρεμα χρεών"
να υπάρξει άγριο και ανηλέητο κυνήγι όσων χρωστάνε σε τράπεζες και δημόσιο! Η αιφνιδιαστική απόσυρση απο τον Γ.Κουτρουμάνη της διάταξης για την βελτίωση της προστασίας των χρεωμένων νοικοκυριών, ας ελπίσουμε να επανέλθει ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ και να ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ...- ωστε τουλάχιστον οι πολίτες οδεύοντας προς τις κάλπες να μην θεωρούν οτι πρόκειται για την νομιμοποίηση του σφαγείου τους που θα ακολουθήσει "την επομένη"...Γιατί τότε....- Να θυμίσουμε οτι μέχρι 31/12/2012 απαγορεύεται οποιαδήποτε κατάσχεση ή πλειστηριασμός για χρέη προς τις τράπεζες μέχρι 200.000 ευρώ. Κι ενω ΚΟΙΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΛΩΝ είναι η παράταση και βελτίωση αυτής της νομοθετικής πράξης, ορισμένοι ισχυρίζονται - όπως το ΠΘ - οτι απαιτείται η άμεση κατάργηση αυτης της προστασίας αμέσως μετά τις εκλογές για να αρχίσουν οι...κατασχέσεις (η βίαιη αλλαγή της ιδιοκτησίας στην Ελλάδα και το άγριο ξεσπίτωμα των μικρομεσαίων - με διαδικασίες εξπρές - δηλαδή μέσα σε 2-3 μήνες να χάνεις οριστικά το σπίτι σου αν χρωστάς και δεν μπορείς να βρεις κάποια λεφτά - και σε αυτό θέλουν συνένοχους και τους δικαστές που θα επιβάλουν με όρους φαρ ουέστ την καταδικαστική ποινή). Και μιλάμε για 20 δις ευρώ που χαρακτηρίζονται ως "κόκκινα δάνεια" - που ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ απο το πολυδιαφησμένο πάκετο των 130 δις ευρώ. Απο τα εκατοντάδες δις που πήραν ΔΩΡΕΑΝ οι τράπεζες. Θεωρείται βέβαιο οτι ΕΑΝ επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες τα λεγόμενα "μνημονιακά κόμματα" θα καταποντιστούν και η άτακτη χρεωκοπία θα είναι απλώς "η επόμενη ημέρα"....(εντος του καλοκαιριού) με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό...
Οσον αφορά τις πληροφορίες για μείωση κατα 40% των μισθών ΜΕΤΑ τις εκλογές...

Εδω οι πληροφορίες λένε οτι τις θέλουν "στα επίπεδα του 2000" ΠΡΙΝ δηλαδή απο την έλευση του ευρώ...
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews μετά τις εκλογές έρχεται καταιγίδα μέτρων, με νέες περικοπές σε συντάξεις, λουκέτα σε νοσοκομεία και δήμους, καθώς και χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο.
Οι μειώσεις στους μισθούς ήδη αγγίζουν το 28% και αυτό γίνεται με τη μετατροπή των συμβάσεων από συλλογικές σε ατομικές.
Σύμφωνα επίσης με την «Ημερησία», οι επιχειρήσεις που επιλέγουν να κάνουν μειώσεις στους μισθούς μέ την υπογραφή ατομικών συμβάσεων αγγίζουν το ποσοστό του 98,5%. Αναλυτικά το 71,6% (2.774) των επιχειρήσεων που προχώρησαν σε μειώσεις ήταν στην Αθήνα και το 9,67% (375) στην κεντρική Μακεδονία για το 20,67% των εργαζομένων (4.190 άτομα).

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Σώματος Επιθεωρήσεων Ερ
Keywords
Τυχαία Θέματα