CES 2012: οι "έξυπνες" τηλεοράσεις της Sony

14:41 14/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Πόσο καλή μπορεί να γίνει η εικόνα μιας τηλεόρασης; Μπορούν οι τηλεοράσεις να διευκολύνουν τη ζωή μας; Μπορούν να κάνουν όλα αυτά και να δείχνουν και καλαίσθητες;

Στην τελευταία σειρά η Sony βελτίωσε την τεχνολογία αναβάθμισης εικόνας X-Reality PRO, έτσι ώστε να μπορεί να αναβαθμίζει σήμα χαμηλής ποιότητας και να το φέρνει πιο κοντά στην εικόνα ποιότητας HD, αλλά και να προβάλλει πιο καθαρή
εικόνα 2D & 3D.

Με περισσότερα κανάλια, εφαρμογές και αύξηση τη συνδεσιμότητα στις διαδικτυακές τηλεοράσεις. Οι οποίες σχεδιάστηκαν ώστε να δείχνουν πιο στιλάτες στο σαλόνι με βάσεις και οθόνες σχεδιασμένα από την αρχή.

X-Reality and X-Reality PRO
Η έξυπνη τεχνολογία στις λειτουργίες αναβάθμισης εικόνας – X-Reality PRO και X-Reality–, έγινε πλέον ακόμη πιο έξυπνη. Η λειτουργία X-Reality PRO αναγνωρίζει τι ακριβώς παρακολουθείτε στη δική σας τηλεόραση, ακόμη και πριν το αντιληφθείτε εσείς.

Μπορεί να αναγνωρίσει πότε προβάλλεται ένα πρόσωπο στην οθόνη, ή αν μια σκηνή στο φόντο χρειάζεται τονισμό των λεπτομερειών και ρυθμίζει την εικόνα ανάλογα. Γνωρίζει, επίσης, τι τύπο περιεχομένου παρακολουθείτε – ψηφιακή εκπομπή, διαδικτυακό βίντεο, φωτογραφίες, ή ένα DVD ή Blu-ray Disc – και ρυθμίζει την εικόνα ανάλογα.

Επίσης, έρχεται η μαγεία της εικόνας X-Reality PRO και X-Reality στο 3D περιεχόμενο. Η τεχνολογία Super Resolution αναβαθμίζει πλέον και περιεχόμενο 3D σε High Definition. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο ευκρινής εικόνα και πιο στρωτή ροή καρέ στο 3D. Πρόκειται για την πιο συναρπαστική εικόνα που έχει επιτύχει μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα από το τι περιεχόμενο παρακολουθείτε.

Εμπειρία πέρα από την τρίτη διάσταση
Αν μιλάμε για ένταση, αγωνία και αδρεναλίνη, τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Αν δεν μπορείτε να παραβρεθείτε στην αναμέτρηση, η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι να την παρακολουθήσετε στη μεγάλη οθόνη σε 3D.

Τα τελευταία μοντέλα τηλεοράσεων 3D εφοδιάζονται με ταχύτατα 3D panel, τα οποία αποδίδουν ομαλή κινούμενη εικόνα –με τέσσερις φορές ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης καρέ– για να μπορείτε να παρακολουθείτε με κάθε λεπτομέρεια την μπάλα καθώς καταλήγει στα δίχτυα.

Για να μπορεί η 3D εικόνα στη δική σας τηλεόραση να σας βυθίζει σε μια καθηλωτική εμπειρία, η αυτόματη λειτουργία ρύθμισης βάθους (auto 3D depth adjustment), διορθώνει την αντίληψη του βάθους στο 3D περιεχόμενο – ιδανικό για να παρακολουθείτε 3D περιεχόμενο από το ιντερνέτ, από τηλεοπτικές εκπομπές TV, ή βίντεο από 3D βιντεοκάμερα.

Η εικόνα που βλέπετε είναι λιγότερη θολή και η θέαση πιο άνετη για τα μάτια. Έτσι μπορείτε να «μπείτε» πιο βαθιά στην ταινία και να αισθανθείτε ότι συμμετέχετε στην επί σκηνής δράση.

Κάντε ένα μεγάλο ταξίδι στο διαδίκτυο
Η συνδεσιμότητα είναι το κλειδί για τα τελευταία μοντέλα των τηλεοράσεών της Sony. Όλες οι τηλεοράσεις Sony Internet TV διαθέτουν ενσωματωμένο Wi-Fi για να συνδεθείτε στο Internet γρήγορα, εύκολα και χωρίς τη
Keywords
Τυχαία Θέματα