H Xerox διευρύνει το κανάλι μεταπωλητών της σε όλη την Ελλάδα

17:11 19/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Η πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων ανοίγει την πόρτα της συνεργασίας σε νέους μεταπωλητές, παρουσιάζοντας ένα νέο πρόγραμμα διεύρυνσης του καναλιού των μεταπωλητών της. Το “Partner Energizer Program” επιχειρεί να ενισχύσει τους νέους μεταπωλητές, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προκλήσεις που θέτει το σημερινό οικονομικά αβέβαιο περιβάλλον.

Το πρόγραμμα “Partner Energizer” επιφυλάσσει σημαντικά οφέλη τόσο για τους νέους Xerox
μεταπωλητές όσο και για τους πελάτες τους, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις είτε για οικιακούς χρήστες. Κύριος γνώμονάς του, εκτός από τη διεύρυνση των σχέσεων της Xerox με τους νέους μεταπωλητές της, είναι η βελτίωση της κερδοφορίας των τελευταίων αλλά και η μέγιστη ικανοποίηση του τελικού πελάτη.

Στα βασικά στοιχεία του προγράμματος περιλαμβάνεται ένα ελκυστικό σχήμα επιβράβευσης για τους συνεργάτες που θα πετύχουν συγκεκριμένες πωλήσεις προϊόντων για το διάστημα του τελευταίου τριμήνου του 2011.

Επιπλέον, το πρόγραμμα ενισχύεται από ειδικές προωθητικές ενέργειες στις οποίες πρόσβαση θα έχουν μόνο οι συνεργάτες που θα ενταχθούν στο “Partner Energizer Program”. Τέλος, η συγκεκριμένη διαδικασία αποτελεί το προστάδιο ώστε οι επιλεγμένοι μεταπωλητές να ενταχθούν στο πλήρες πρόγραμμα πιστοποίησης μεταπωλητών, “Xerox Authorized Reseller”.

Σχολιάζοντας τη δημιουργία του καινούριου προγράμματος, η Μαρία Μεταξογένη, Channel Director, Xerox Hellas, δήλωσε: «To “Partner Energizer” είναι ένα πρόγραμμα που επιβραβεύει τους νέους και παλιούς μεταπωλητές που επιδεικνύουν τη μεγαλύτερη αφοσίωση και αποτελεσματικότητα στην προώθηση των προϊόντων Xerox, παρέχοντάς τους προνόμια που συνιστούν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σημερινό ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον. Είμαστε βέβαιοι πως θα τύχει θερμότατης υποδοχής από τους συνεργάτες μας και θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για την ακόμη καλύτερη προβολή των λύσεων Xerox».

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Xerox Hellas στο τηλέφωνο 210 930 7416.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα