Έτοιμο το νέο NetOp Vision Pro

21:42 6/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Akeydor Ltd, εταιρεία διάθεσης εξειδικευμένων προιόντων λογισμικού απομακρυσμένης διαχείρισης, διαχείρισης assets (PCs, Servers, Mobile Devices), και Help Desk, ανακοινώνει την διάθεση του νέου της λογισμικού NetOp Vision Pro.
Το NetOp Vision Pro, η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας NetOp για την διαδικτυακή διδασκαλία, την αυτοματοποιημένη εκπαίδευση
και δράση μεταξύ Καθηγητών – Μαθητών, ή Εκπαιδευτών στην επιχείρηση – Εκπαιδευομένων, πρόκειται να αντικαταστήσει το παλιό πλέον NetOp School το οποίο βρίσκεται στην Ελληνική αγορά από το 1997.

Το νέο NetOp Vision Pro 7 αποτελεί το πλέον δυναμικό εργαλείο της NetOp, με ποικίλα νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, αλλά πλέον όλων με την δυνατότητα να διατίθεται ως Λογισμικό Site License έχοντας την δυνατότητα αδειοδότητης 1 Καθηγητή – unlimited μαθητών (και αντίστοιχα για τις επιχειρήσεις, ενός εκπαιδευτή – unlimited εκπαιδευομένων).

Η Akeydor Ltd λειτουργεί ως ο επίσημος διανομέας των προιόντων NetOp στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τις εταιρείες Orthology Ltd και Pronet SA ως προς την διάθεση των προιόντων NetOp σε όλους της τους πελάτες στην Ελλάδα.

Επίσης η Akeydor Ltd έχει πρόσφατα συνάψει νέες συνεργασίες στην Ρωσία, την Τουρκία και το Αζαρμπαιζάν, για την προβολή και την εγκατάσταση των προιόντων της (επί το πλείστον το SchoolVue και το Remote Control), και για την συμβολή στην αύξηση των εξαγωγών σε τρίτες χώρες με τα προιόντα της.

Συγκεκριμένα, οι νέες εκδόσεις NetOp Vision Pro, Remote Control και IT Help Desk (ResQDesk) έχουν συμβάλλει αρκετά στην απλοποίηση των λειτουργιών των πληροφοριακών συστημάτων οργανισμών στην Τουρκία και το Αζαρμπαιζάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην διεύθυνση www.Akeydor.com και στα τηλέφωνα 210 360 3387.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα