Mεγάλη νίκη ο Μάρκος!

Αν και λίγο έλειψε να κάνει δώρο την πρόκριση στον Ζιλ Μούλερ, ο Μάρκος Παγδατής διατήρησε τη ψυχραιμία του στις κρίσιμες στιγμές και συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στην Στοκχόλμη, σφραγίζοντας τον σπουδαίο ημιτελικό απέναντι στον Τόμας Μπέρντιχ!



Ημέρες 2009 διανύει ο Μάρκος Παγδατής στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Ο πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2009, μετά τις straight sets νίκες επί των Σαμ Κουέρι και 4-Μπέρναρντ Τόμικ, κέρδισε στα τρία σετ αυτή τη φορά τον Ζιλ Μούλερ συνεχίζοντας

την εντυπωσιακή του κούρσα στη Στοκχόλμη.

Το Νο46 της παγκόσμιας κατάταξης, παίζοντας καλύτερα απ'τον αριστερόχειρα Λουξεμβούργιο στις κρίσιμες στιγμές, επιβλήθηκε με 7-6(5), 4-6, 6-3 του Νο8 του ταμπλό και πήρε την πρόκριση στους "4" καλύτερους της indoor διοργάνωσης της σειράς ATP 250.

Ο Παγδατής προηγήθηκε με σετ και με break, όμως το προβάδισμα με 4-2 games στο 2ο σετ έκανε γρήγορα φτερά αφού ο Κύπριος έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και επέτρεψε στον αντίπαλό του να πάρει τέσσερα συνεχόμενα games!

Στο 3ο σετ, ο Μάρκος προηγήθηκε ξανά με break (4-2), ο Μούλερ τον ισοφάρισε άμεσα (4-3) όμως ο άσος από τη Μεγαλόνησο πέτυχε και νέο break (5-3), σερβίροντας στη συνέχεια για τη νίκη, μετά από 2 ώρες και 25 λεπτά αγώνα.

Στα ημιτελικά του Σαββάτου, ο Μάρκος Παγδατής θα αντιμετωπίσει το Νο1 του ταμπλό, Τόμας Μπέρντιχ ο οποίος στον τρίτο προημιτελικό κέρδισε με 7-5, 6-4 τον 5-Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Μπέρντιχ και Ντιμιτρόφ είχαν μονομαχήσει και στον τελικό της διοργάνωσης πέρυσι, όπου ο Τσέχος είχε κερδίσει και πάλι τον χαρισματικό Βούλγαρο και σήμερα ο Τόμας ισοφάρισε σε 3-3 τις αναμετρήσεις με τον Ντίμι.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Ρισάρ Γκασκέ επί του Ζέρεμι Σαρντί με το Νο2 του ταμπλό να επικρατεί 2-6, 6-3, 7-6(4) του συμπατριώτη του και να σφραγίζει το ντέρμπι με τον Τζακ Σοκ.

Ο Αμερικανός, Νο7 του ταμπλό, είχε κερδίσει στο ξεκίνημα της ημέρας 7-5, 7-6(5) τον Ζιλ Σιμόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα