ΑΕΛ: 250 εισιτήρια απέμειναν για το Sold-out (Δηλώσεις)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ εν όψει του τελικού με την Ομόνοια. Τα εισιτήρια που έμειναν, τα αγωνιστικά νέα, τον ρεφ του τελικού και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι μεγάλη η αγωνία για τον τελικό του κυπέλλου. Προσπαθήσαμε μέσα από τους αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος για να προετοιμαστούν όσο πιο καλά

γίνεται οι ποδοσφαιριστές και για να έχει ο Χρίστος Χαραλάμπους όσους πιο πολλούς ετοιμοπόλεμος παίκτες γίνεται. Σίγουρα είναι επιτυχία με τα τόσα αγωνιστικά προβλήματα είχαμε φέτος το να φτάσουμε στον τελικό. Αποκλείσαμε ομάδες που ήταν πιο ψηλά από εμάς στη βαθμολογία, τον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα, είχαμε στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό έναν δύσκολο αντίπαλο. Τα καταφέραμε ωστόσο και θα πάμε αύριο για την κατάκτηση του τροπαίου, βέβαια με τη μεγάλη στήριξη που θα έχουμε από τον κόσμο».

«Σίγουρα είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας. Έχουν περάσει από μεγάλη αμφισβήτηση φέτος. Ποτέ όμως δεν χάσαμε την πίστη μας, την αισιοδοξία μας. Προσπαθήσαμε να τα διαφυλάξουμε αυτά και νομίζω τα καταφέραμε. Είναι μεγάλη γιορτή ο τελικός και σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία. Από εκεί και πέρα παίζουν δύο πολύ καλές ομάδες, νομίζω ότι θα κριθεί στην πίστη και στη θέληση των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Ποια ομάδα θα κάνει τα πιο λίγα λάθη, αλλά και που θα είναι πιο τυχερή. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα».

Για το ότι η Ομόνοια κέρδισε στις άλλες δύο φορές που βρήκε την ΑΕΛ στον τελικό κυπέλλου: «Τα στατιστικά παίζουν ρόλο για την ιστορία. Κάθε φορά σε έναν τελικό είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Όταν αρχίσει το ματς θα παίξει ρόλο μόνο η προσπάθεια των παικτών στον αγωνιστικό χώρο».

Αγωνιστικά νέα: «Οι μονοί που σίγουρα θα είναι εκτός είναι οι Κατσανίκλιτς και Κύπρος Νεοφύτου, που έκαναν πρόσφατα επεμβάσεις. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν 24-25 ετοιμοπόλεμοι παίκτες. Φραντζής και Μπεραχίνο έκαναν μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους. Ο Μπεραχίνο προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες ημέρες, ο Φραντζής θα κάνει μεγάλη προσπάθεια να είναι στην αποστολή. Εναπόκειται στον Χρίστο Χαραλάμπους ποιους θεωρεί έτοιμους για τον τελικό. Θα μάθουμε σήμερα την αποστολή αν και νομίζω ότι θα είναι όλοι στο ξενοδοχείο. Σήμερα στις 17:30 η τελευταία προπόνηση. Μιραλάς, Τσιμπόλα έπαιξαν στο τελευταίο και έχουν κι αυτοί τις δικές τους πιθανότητες».

Για τα εισιτήρια: «Υπάρχουν γύρω στα 250 εισιτήρια διαθέσιμα ακόμη. Σίγουρα είναι ένα επιπλέων κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές η παρουσία του κόσμου. Τα ψέματα τελείωσαν, είναι η ώρα του προπονητή και των ποδοσφαιριστών».

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέχεια των δηλώσεων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΛ, 250, Sold#45out Δηλώσεις,ael, 250, Sold#45out diloseis