Αισιόδοξος ο Καρογιάν για τις εκλογές Ιουνίου

Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, απαιτεί η τοπική μας κοινωνία να έχει λόγο και φωνή και να κατατείνει πάντοτε στην εξυπηρέτηση του εθνικού και δημόσιου συμφέροντος, δήλωσε ο Πρόεδρος της Παράταξης, Μάριος Καρογιάν, κατά την κοπή της βασιλόπιττας της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου, προσθέτοντας πως είναι αισιόδοξος για τις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Καρογιάν

εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις επικείμενες εκλογές του Ιουνίου, καλώντας παράλληλα τα μέλη της Παράταξης να συμβάλουν με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους στην ανάδειξη των προβλημάτων του Δήμου Πάφου και με εισηγήσεις να βοηθήσουν στην επίλυσή τους για το δημόσιο καλό.

Για το Κυπριακό, χαρακτήρισε θετική εξέλιξη τον διορισμό της απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, σημειώνοντας πως δεν είναι ωστόσο το τέλος του δρόμου. Η ε/κ πλευρά, υπέδειξε, πρέπει να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες έτσι που να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις και ν’ ανοίξει ο δρόμος για μια βιώσιμη και λειτουργική λύση. «Χρειάζεται διασύνδεση του Κυπριακού με στοχεύσεις και μεθοδεύσεις ισχυρών παικτών του διεθνούς συστήματος», σημείωσε.

Ο Προέδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, υπογραμμίζοντας ότι είναι η χρονιά να γυρίσει νέα σελίδα στην τοπική αυτοδιοίκηση, με την ευχή να είναι μια χρονιά ανατροπής, η χρονιά που με συμμέτοχο τον πολίτη θα φέρει καλύτερες μέρες στον τόπο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα