Ανεξάρτητη υποψήφια για τη Δημαρχία Πολεμιδιών η Γιωργούλα Πατέρα

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά της για τη Δημαρχία Πολεμιδιών εξήγγειλε η Γιωργούλα Πατέρα, τονίζοντας πως «με την ανεξαρτησία ως λάβαρο, αλλά πάντα με την κοινότητα στο επίκεντρο, ας γράψουμε μαζί μια νέα σελίδα για τα Πολεμίδια. Γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση, μετρά ο Άνθρωπος».

Αυτούσια η γραπτή εξαγγελία της υποψηφιότητας της:

Αγαπητές συμπολίτισσες, συμπολίτες, φίλες και φίλοι των Πολεμιδιών,

Με αίσθημα ακέραιας ευθύνης, ανακοινώνω την Επίσημη Ανεξάρτητη

Υποψηφιότητά μου για το αξίωμα της Δημάρχου Πολεμιδιών.

Η υποψηφιότητα μου αποτελείται από τη σύνθεση της πίστης μου στις διαχρονικές αρχές της Δημοκρατίας, την ισονομία, την κοινωνική συνοχή, την προσωπική και κοινωνική ασφάλεια, καθώς και την ανθρωποκεντρική και αλληλέγγυα προσέγγιση που δίνει προτεραιότητα στην ευημερία όλων μας.

Πάθος και σκοπός μου, μια δημοτική διοίκηση που θα επικεντρώνεται στη διαφάνεια, στην αμεσότητα και στην πραγματική αλληλεπίδραση με τους δημότες, καθιστώντας όλους συνδημιουργούς στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πόλης μας.

Τριάντα εφτά χρόνια στην εκπαίδευση, στην διοίκηση και στην κοινωνική προσφορά, μου έχουν χαρίσει πολλές πολύτιμες εμπειρίες και αμέριστη κατανόηση των προκλήσεων και των δυνατοτήτων της πόλης μας. Η προσέγγισή μου θα εστιάσει στην ανάπτυξη καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων, στην ανάπλαση και βελτίωση των υποδομών μας, την ανάπτυξη και υποστήριξη νέων και υφιστάμενων επιχειρήσεων και στην δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου κάθε παιδί, νέος και ηλικιωμένος θα μπορέσει να ανθίσει.

Με την υποστήριξή σας, θα εργαστούμε για:

● Την ενθάρρυνση της κοινωνικής και οικονομικής καινοτομίας, ώστε οι επιχειρήσεις και οι ιδέες να βρίσκουν γόνιμο έδαφος για ανάπτυξη.
● Την αναβάθμιση και ανάπτυξη των εκπαιδευτικών και πολιτισμικών μας δομών, διασφαλίζοντας ότι τα Πολεμίδια θα είναι πρωτοπόρα στην ποιότητα πολιτισμού και εκπαίδευσης.
● Την αναβάθμιση, συντήρηση και ενίσχυση των πράσινων χώρων, για μια βιώσιμη αστική φύση που προσφέρει καθημερινή ηρεμία σε όλους τους πολίτες, σε ένα καθαρό περιβάλλον.
● Την ίδρυση νέων ζωοφιλικών καταφυγίων και βελτίωση των υφιστάμενων καθώς και πρωτοβουλίες ευζωίας για την προστασία των ζώων.

Καθώς ανακοινώνω σήμερα την επίσημη υποψηφιότητά μου, σας καλώ όλους να γίνετε συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι ανανέωσης και προόδου. Ας δώσουμε μαζί ζωή στο όραμα ενός Δήμου που ξεχωρίζει για την ανθρωποκεντρική του πολιτική, την κοινωνική συνοχή και την καινοτομία.

Με την ανεξαρτησία ως λάβαρο, αλλά πάντα με την κοινότητα στο επίκεντρο, ας γράψουμε μαζί μια νέα σελίδα για τα Πολεμίδια. Γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση, μετρά ο Άνθρωπος!

Με σεβασμό και αισιοδοξία για το μέλλον μας,

Γιωργούλα Πατέρα
Ανεξάρτητη Υποψήφια Δήμαρχος Πολεμιδιών

Keywords
Τυχαία Θέματα