Ανόρθωση-Καρμιώτισσα 0-2: Οριστική διακοπή - πρωταγωνιστής ο Κουλιμπαλί!

Στην τύχη του Αθλητικού Δικαστή θα κριθεί το Ανόρθωση-Καρμιώτισσα, το οποίο διεκόπη στο 77ο λεπτό ύστερα από ρίψη αντικειμένων των γηπεδούχων.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 0-2μ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κουλιμπαλί.

Αν και μπήκε δυνατά η "Κυρία" κάνοντας 2-3 τελικές, η Καρμιώτισσα ήταν αυτή που ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη τελική της προσπάθεια στο 25ο λεπτό. Ο Τσελούστκα έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Κουλιμπαλί νίκησε τον Λόρια με ωραία κεφαλιά γράφοντας το 0-1, με τον σκόρερ της Καρμιώτισσας να πηγαίνει και να πανηγυρίζει

μαζί με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Η «Κυρία» στο β΄ μέρος συνέχισε να έχει την κατοχή, βρήκε δύο καλές ευκαιρίες (64’ Εμπραλίτζε, 64’ Ουάρντα), αλλά στο 71’ πλήρωσε ακόμη ένα λάθος της: ο Λόρια έδιωξε την μπάλα από την περιοχή του, αλλά την έστειλε στον Οικονομίδη που με την μία πάσαρε στον Κουλιμπαλί κι εκείνος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα!

Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα την αντίδραση από τους οπαδούς της Ανόρθωσης, οι οποίοι άρχισαν τη ρίψη αντικειμένων (κροτίδων, φωτοβολίδων) στην περιοχή του Κνόμπλοχ. Παρά τις εις διπλούν συστάσεις-προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν συνετίστηκαν, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος Φελλάς να διακόψει το παιχνίδι και να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Κύπριος διαιτητής είχε την πρόθεση να επαναρχίσει το ματς και μάλιστα έκανε την είσοδο του στο γήπεδο μαζί με τους παίκτες στο 87ο λεπτό. Ωστόσο, μετά από νέα αντικείμενα που έπεσαν στο γήπεδο, ο Κωνσταντίνος Φελλάς αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, ο οποίος τέλειωσε πρόωρα και άδοξα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Παρούτης, Αμπαρτζουμιάν, Γουαρίς (46'Φερέιρα), Κίκο (34'Χρυσοστόμου - 57'Εμπραλίτζε), Νινγκά (46'Ράντονιτς), Χαρογιάν, Πάντσεον, Ιωάννου, Ουάρντα.

Στον πάγκο οι Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Ράντονιτς, Εμπραλίτζε, Φερέιρα, Αντωνίου, Κωνσταντίνου, Χριστοφή, Χρυσοστόμου.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Τάντι, Σελούτσκα, Μαλόνε, Ντούμπια (59'Καλτσάς), Κουλιμπαλί, Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν, Οικονομίδης, Μπεν Σαλάμ, Ζελάγια (59'Ντούρις).

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Ποντστάφσκι, Μεντίμορετς, Καλτσάς, Γκραντινάρου, Χατζηβασίλης, Τζανακάκης, Μήτσο, Χρίστου, Ντούρις, Νεοφύτου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φερέιρα, Ιωάννου / Ζελάγια.

Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Σολωμού Δημήτρης

AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας

Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανόρθωση#45Καρμιώτισσα 0#452, Οριστική, #45, Κουλιμπαλί,anorthosi#45karmiotissa 0#452, oristiki, #45, koulibali