Χαραλαμπίδου: Επιτέλους το είπε το Δικαστήριο, δεν μπορεί να δεσμεύεται ο ΠτΔ!

Θέση για τα όσα αναφέρει η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, η οποία δικαιώνει κουρεμένο καταθέτη, πήρε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ, μεταξύ άλλων ανέφερε, «Επιτέλους το είπε το δικαστήριο! Δεν μπορεί να δεσμεύεται ο πρόεδρος της δημοκρατίας ότι δεν θα κουρευτούν οι καταθέσεις να ξεγελά τον κόσμο να μην αποσύρουν τις καταθέσεις τους να λέει ψέματα δηλαδή και ούτε γάτα ούτε ζημιά ! Όσες εφέσεις θέλει να κάνει ο εισαγγελέας το γεγονός παραμένει ! Η απόφαση Λήφθηκε και όλα δείχνουν σε

ένα πρόεδρο που με τον πλέον αδίστακτο τρόπο τότε ξεγέλασε τον κόσμο!», σχολίασε.

Διαβάστε επίσης: Σε έφεση απόφασης για τον κουρεμένο καταθέτη προχωρούν ΝΥ και ΚΤΚ

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

Επιτέλους το είπε το δικαστήριο! Δεν μπορεί να δεσμεύεται ο πρόεδρος της δημοκρατίας ότι δεν θα κουρευτούν οι καταθέσεις να ξεγελά τον κόσμο να μην αποσύρουν τις καταθέσεις τους να λέει ψέματα δηλαδή και ούτε γάτα ούτε ζημιά ! Όσες εφέσεις θέλει να κάνει ο εισαγγελέας το γεγονός παραμένει ! Η απόφαση Λήφθηκε και όλα δείχνουν σε ένα πρόεδρο που με τον πλέον αδίστακτο τρόπο τότε ξεγέλασε τον κόσμο !

Ποιοι έσπασαν γραμμάτια ποιοι απέσυραν χρήματα και μετά έκαναν και δωρεά στον αρχιεπίσκοπο με αντάλλαγμα την άτοκη αγορά οικοπέδου της αρχιεπισκοπής να ακολουθεί? Αυτά πια είναι ιστορία και καταδεικνύει πως κατάντησαν κάποιοι με τον πλέον αδίστακτο τρόπο το κράτος. Αλήθεια πότε και η δίκη μας η δικαιοσύνη θα κινηθεί στην κατεύθυνση που πρέπει ? Κάποιος να μεταφέρει στον Γενικό Εισαγγελέα τι γίνεται με διεφθαρμένους αξιωματούχους στο εξωτερικό και πως κινούνται οι ομόλογοι του σε εκείνες τις περιπτώσεις. Πρόσφατο παράδειγμα η Πορτογαλία ! Αλλά εμείς είμαστε άλλου παπά ευαγγέλιο !

Επιτέλους το είπε το δικαστήριο! Δεν μπορεί να δεσμεύεται ο πρόεδρος της δημοκρατίας ότι δεν θα κουρευτούν οι καταθέσεις να ξεγελά τον κόσμο να μην αποσύρουν τις καταθέσεις τους να λέει ψέματα δηλαδή και ούτε γάτα ούτε ζημιά ! Όσες εφέσεις θέλει να κάνει ο εισαγγελέας το γεγονός…

Irene Charalambides (@Xaralambidou) November 8, 2023

 Διαβάστε ακόμη

 Χ.Χριστόφιας:Έπεισαν κόσμο ότι εν ο Χριστόφιας&ΑΚΕΛ που κατέστρεψαν οικονομία
Keywords
Τυχαία Θέματα