«Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης» για δωδέκατη χρονιά από τον Δήμο Λεμεσού

Για 12η συνεχή χρονιά ο Δήμος Λεμεσού, μέσω του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, θα δώσει «Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης» σε πολίτες, που έχουν ανάγκη και καλεί όσους επιθυμούν, να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού αναφέρει ότι τα «Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης» προορίζονται για συμπολίτες μας, που τα έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες εποχές, που ζούμε, δηλαδή τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

«Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μέσω της ενέργειας αυτής, είναι να προσφέρει ένα μήνυμα ελπίδας σε αυτή τη γιορτινή περίοδο του χρόνου σε

αυτούς που χρειάζονται μια χείρα βοηθείας. Για να κάνουμε όμορφα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους, για να μην αισθάνεται κανένας μόνος τις φετινές γιορτές», προστίθεται.

Ο Δήμος Λεμεσού και το Κοινωνικό Παντοπωλείο καλούν οργανισμούς, σχολεία, εταιρείες και οργανωμένα σύνολα να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή και να γίνουν μέρος της, διοργανώνοντας τη δική τους εκστρατεία συλλογής τροφίμων και άλλων βασικών αγαθών.

Για το σκοπό αυτό, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού συλλέγει όλων των ειδών ζυμαρικά και όσπρια, κονσέρβες τόνου, κρέατος, ντοματοχυμού, μπισκότα, σοκολάτες, γλυκά, φρυγανιές, δημητριακά, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, σκόνη πλυσίματος, καφέ, βρεφικές τροφές και γάλατα, βρεφικές πάνες, πάνες ενηλίκων και μωρομάντηλα.

Όλα τα πιο πάνω θα συλλέγονται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λεμεσού στην οδό Φιλελλήνων και Μουσών γωνία, μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ οι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 99728871, ώστε να ενημερωθούν για τις περαιτέρω διαδικασίες και τρόπους διεξαγωγής της συλλογής τροφίμων.

Επίσης, σημειώνει η ανακοίνωση, ο κάθε ένας μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια αυτή με κουπόνια υπεραγορών, κρεοπωλείων και άλλων καταστημάτων ή/και με εισφορές στην Ελληνική Τράπεζα στον λογαριασμό με IBAN: CY43 0050 0214 0002 1401 G431 6907, BIC: HEBACY2N.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα