Διεκδικεί θέση στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ ο Μάριος Ηλία

Διεκδικεί θέση στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ ο Μάριος Ηλία.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Στη νέα προσπάθεια για ανασυγκρότηση και ενδυνάμωση του Δημοκρατικού Συναγερμού και ενισχύοντας τη νέα ηγεσία, δε θα μπορούσα να ήμουν απών.

Άλλωστε, έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι ένας δυνατός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει

δυνατή Κύπρος.

Με πλήρες αίσθημα ευθύνης, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την πρόθεσή μου να διεκδικήσω μία από τις 25 θέσεις του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ.

Τόσο οι επαγγελματικές μου εμπειρίες στον τομέα της πραγματικής οικονομίας, όσο και οι εμπειρίες που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια ως αξιωματούχος της ΦΠΚ Πρωτοπορία και της ΝΕΔΗΣΥ, αποτελούν τα εφόδιά μου για ωφέλιμη, παραγωγική και ουσιαστική συμμετοχή στο νέο Πολιτικό Γραφείο.

Ζητώ τη στήριξή σας, για να ενισχύσουμε την παράταξή μας, έμπρακτα και ουσιαστικά.

Σύντομο βιογραφικό:

Γεννήθηκα στη Λάρνακα και μεγάλωσα στην Αναφωτία. Είμαι ο 4ος από τους 5 γιούς, του Ανδρέα Ηλία και της Αναστασίας Παπαγεωργίου. Είμαι παντρεμένος με την Εβίτα Κωνσταντίνου από το Παλιομέτοχο. Ζω και εργάζομαι στη Λευκωσία.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Βεργίνας το 2006 και ολοκλήρωσα τη στρατιωτική μου θητεία στα τεθωρακισμένα στο Στρατόπεδο Μιχαλάκη Παρίδη στην Απλάντα.

Αποφοίτησα από το τμήμα Οικονομικών το 2012 και το 2014 έλαβα το μεταπτυχιακό μου τίτλο στη διοίκηση επιχειρήσεων ΜΒΑ από το Πανεπιστημίου Κύπρου.

Διετέλεσα:

2010 - 2012 Οργανωτικός και Πρόεδρος της ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Πανεπιστημίου Κύπρου

2012 - 2015 Οργανωτικός και Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΕ ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

2010-2015 Μέλος της ΦΕΠΑΝ και της ΠΟΦΕΝ

2015-2023 Υπηρέτησα τη ΝΕΔΗΣΥ από θέσεις στο εκτελεστικό γραφείο, στο πολιτικό γραφείο και στο ανώτατο συμβούλιο.

Την περίοδο 2014 μέχρι το 2018 εργάστηκα ως λογιστής σε ελεκτικό οίκο της Λευκωσίας, με γραφεία σε Κύπρο, Μάλτα και Ντουμπάι. Από το 2018 εργάζομαι σε διεθνή επενδυτικό όμιλο εταιρειών και σήμερα είμαι διευθυντής σε δύο εταιρείες του ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα