«Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο μας και για τον ΓΣΟ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ».

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Ήταν ένα πολύ ωφέλιμο τρίποντο για εμάς. Μην ξεχνάτε πως η ομάδα επέστρεψε αργά το απόγευμα της Παρασκευής και με μία μέρα προετοιμασίας έπαιξε με την Ομόνοια. Στράβωσε το παιχνίδι από την αρχή με το πέναλτι, όμως βγάλαμε αντίδραση και βάση το τι έδειξαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, η

νίκη ήταν απόλυτα δίκαιη. Είναι σημαντικό πως οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αγωνιστούν, ήταν βασικά οι ίδιοι που έπαιξαν στο Βαντούζ, με κόπωση στα πόδια τους. Ο Απόλλωνας είχε εφτά απουσίες χθες. Όμως έδειξε μέταλλο και καρδιά πρωταθλητή. Κερδίσαμε, εκτός των βαθμών και το χειροκρότημα του κόσμου, χρόνο για να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές που λείπουν».

Για την κατάσταση του γηπέδου: «Κακός αγωνιστικός χώρος. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο μας και για τον ΓΣΟ. Δεν έχει καλή αποστράγγιση, έχει χόρτα διαφορετικού είδους μέσα. Το γήπεδο φαίνεται πως είναι εγκαταλελειμμένο. Όταν γίνεται τόσος ντόρος και δεν γίνεται τίποτα, σημαίνει πως δεν του αρέσει. Να σημειώσουμε πως χθες εξέπνευσε η άδεια λειτουργίας του γηπέδου. Θα πρέπει να κάνουν στον ΓΣΟ ότι πρέπει μέσα σε 20 μέρες, να βρουν λύση. Ο Απόλλωνας δεν θα εκδιωχθεί από την φυσική μας έδρα. Εμείς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου».

Αν σκέφτηκαν να φύγουν από το Τσίρειο: «Να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Ο Άρης δεν έχει τον κόσμο του Απόλλωνα και η απόφαση λήφθηκε με την σκέψη να ναυλώσει και λεωφορεία για να καλύψει την μετακίνηση του κόσμου. Ο Απόλλωνας δεν μπορεί να το κάνει αυτό».

Για το αγωνιστικό: «Ο Ζράντι θα περάσει απόψε από ιατρικό έλεγχο και αργά το απόγευμα ή αύριο θα έχουμε τα αποτελέσματα. Νομίζω είναι δύσκολο από τους τραυματίες να προλάβει κάποιος το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντνίπρο. Όμως τον τελευταίο λόγο έχει το ιατρικό τιμ και ο προπονητής. Όποιος και να αγωνιστεί με τον Απόλλωνα στο στήθος, είναι έτοιμος να προσφέρει».

Για τον Πίττα: «Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνω στον Ιωάννη Πίττα. Παρά το γεγονός πως είχε το δοκάρι στο πέναλτι, στο ημίχρονο είπε πως θα σκοράρει και το έκανε».

Για το χαμένο πέναλτι: «Το χαμένο πέναλτι είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίσει. Έχουμε χάσει πολλά, όμως ο Νταβίντ Καταλά θα το δουλέψει και θα βρει την λύση».

Πόσο κόσμο περιμένουν στο ΓΣΠ: «Είναι εργάσιμη ημέρα και είναι πολλές οι εξόδοι του Απόλλωνα μέσα σε ένα μήνα. Όμως ο κόσμος θα κάνει ότι μπορεί, στο όριο του δυνατού, για να έρθει στη Λευκωσία».

Για τον αγώνα με την Ντνίπρο: «Είναι μία ομάδα με την οποία θα διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση. Είναι από τα παιχνίδια που λες εξάποντα. Η Ντνίπρο έχει τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας, σκοράρει κατά βούληση και θα είναι ένα παιχνίδι 50-50».

Για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα: «Υπάρχουν μέρες για να δούμε το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα. Αυτή τη στιγμή η προσοχή μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι με την Ντνίπρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα