Η Ατλέτικο αναχαίτισε με... τορπίλες το «κίτρινο υποβρύχιο»

Παιχνίδι που δεν ήθελες να τελειώσει με τίποτα. Εκπληκτικά γκολ, μεγάλες ευκαιρίες, ανατροπές, πάθος, όλα στο… κόκκινο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είπε την πρώτη λέξη. Και τι λέξη. Ο Άνχελ Κορέα είδε τον Ρούγι εκτός θέσης, έκανε την μαεστρική λόμπα από την μεσαία γραμμή και πέτυχε ένα από τα γκολ της χρονιάς (10’, 0-1).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε πολύ δυνατά, είχε δοκάρι

με τον Φελίπε (16’) και ακυρωθέν γκολ του Κορέα για το 0-2 (21’), όμως κάπου εκεί η Βιγιαρεάλ είπε να μπει στο παιχνίδι.

Κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λεμάρ, όμως η ισοφάριση δεν ήρθε. Ο Όμπλακ απέκρουσε την εκτέλεση του Ζεράρδ Μορένο, ο Παρέχο που πήρε το ριμπάουντ, βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Ισπανός μέσος είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» όμως δεν πτοήθηκε και βρήκε άμεσα το 1-1 (29’) με τον προωθημένο Πάου Τόρες, σε ένα τρομερό πρώτο μέρος γεμάτο συγκινήσεις και φάσεις.

Η Βιγιαρεάλ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και βρήκε δίκαια το 2-1, όταν ο Ζεράρδ Μορένο σημάδεψε το ανέβασμα του Αλμπέρτο Μορένο κι εκείνος με καλοζυγισμένο σουτ νίκησε τον Όμπλακ (58’, 2-1).

Ωστόσο, τίποτε δεν είχε τελειώσει. Η Ατλέτικο Μαδρίτης βγήκε από το καβούκι της και ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Κοντογκμπιά (71’) που έφερε νέα ισορροπία στο ματς (2-2).

Αμφότερες οι ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, που όμως δεν βρήκε καμιά τους, έστω και αν η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κοντογκμπιά στο τελευταίο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα