Ικανοποίηση Δημάρχου Πέγειας για την τάξη κατά την διενέργεια rapid test

Την ικανοποίηση του για την τάξη και οργάνωση που επιτεύχθηκε σήμερα κατά την διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ελέγχου με την μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) στην Πέγεια, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πέγειας, Μαρίνος Λάμπρου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως η δειγματοληψία που ξεκίνησε στις 09:00 και ολοκληρώθηκε στις 14:00 ολοκληρώθηκε χωρίς να παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.   

Πρόσθεσε πως

το Υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με την εταιρεία Mediwell Home Healthcare Services προσφέρουν δωρεάν antigen rapid test για όλο τον πληθυσμό της Πέγειας ξεκινώντας από σήμερα. 

Το συνεργείο λειτούργησε  στην πλατεία της Βρύσης των Πεγειώτισσων μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο της Πέγειας από τις 09:00 μέχρι τις 14:00  και απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους πολίτες να αφιερώσουν πέντε λεπτά από τον χρόνο τους για να κάνουν το τεστ. Όπως η δειγματοληψία και αύριο από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 στον ίδιο χώρο και ευχήθηκε όπως και αύριο κυλήσουν όλα ομαλά. 

Σημειώνεται πως οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ελέγχου με την μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test),  το οποίο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής, συνεχίστηκαν σήμερα εκτός από την Πέγεια, σε άλλα δύο σημεία στην  Πάφο μπροστά από την Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου 09:00 – 17:00), και στη  Λεωφόρος Ελευθέριου Βενιζέλου (μπροστά από το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη 09:00 – 17:00).

Επίσης αύριο ξενικά η διενέργεια rapid test στο Δήμο Γεροσκήπου.

Διαβάστε επίσης 

Σε 16 αυξάνονται οι μονάδες δειγματοληψίας για τα rapid test (ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ)

Λεμεσός:Απαγόρευση διακίνησης στις 21:00 και rapid test ζητούν Δήμοι-φορεις

Keywords
Τυχαία Θέματα