Κόντρα Τριανταφυλλίδη-Δίπλαρου για την επίσκεψη στον 82χρονο Χρύσανθο

Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, Ευθύμιου Δίπλαρου και του νομικού Κρις Τριανταφυλλίδη, με αφορμή την επίσκεψη του πρώτου στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο 82χρονος που καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκισης, επειδή πυροβόλησε κλέφτη που μπήκε στην αυλή του.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του κ. Δίπλαρου και εν αναμονή της απόφασης για απονομή ή όχι προεδρικής χάριτος, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο κ. Τριανταφυλλίδης έκανε λόγο για κομματικοποίηση κι εκμετάλλευση του θέματος, καθώς επίσης και για άστοχη ενέργεια, σημειώνοντας ότι ο Αναπληρωτής Πρόεδρος

του ΔΗΣΥ έπρεπε να αρνηθεί.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος απάντησε στον Κρις Τριανταφυλλίδη, γράφοντας, μεταξύ άλλων, κάτω από την ανάρτηση ότι «η ανθρωπιά δεν πολιτικοποιείται, πρέπει να τη φέρεις μέσα σου και να τη δείχνεις σε κάθε περίπτωση».

«Αν κάποιος όπως εσεις κ. Τριανταφυλλιδη θεωρείτε σκόπιμο να με κρίνετε και να κουνάτε ως έχετε συνηθίσει το δάχτυλο απέναντι σε όλους και σε όλα, επειδή επισκέφτηκα ένα συμπολίτη μας με του οποίου την περίπτωση ασχολείται ολόκληρη η πολιτεία, αυτό ας το κρίνουν οι συμπολίτες μας. Ρόλο κοινωνικού ή και προσωπικού μου δικαστή, πάντως, δεν έχω παραχωρήσει σε κανέναν», σημειώνει ο κ. Δίπλαρος, καλώντας τον Κρις Τριανταφυλλίδη να αναλογιστεί τον ρόλο του εντός του ΔΗΣΥ.

Διαβάστε επίσης: Δίπλαρος: Επισκέφθηκε τον 82χρονο μετά από κάλεσμα της οικογένειας του

Έχω επιμελώς αποφύγει μέχρι σήμερα να εμπλακώ δια σχολιασμού στο θέμα του πολίτη 82 ετών που καταδικάστηκε από το Δικαστήριο Λεμεσου σε 2.5 χρόνια φυλάκιση για τον τραυματισμό δια πυροβολισμού άλλου πολίτη που παράνομα εισήλθε και έκλεψε μέσα στη περιουσία του.
Απέφυγα όχι διότι…

— Christos Triantafyllides (@TriantaCY) March 10, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα