Μια υπεραγορά στο κινητό σου!

Wolt Market: Συνεχίζει το δυναμικό του μπάσιμο στην κυπριακή αγορά, διευρύνοντας το δίκτυο καταστημάτων «Wolt Market»

Η τεχνολογία ανατρέπει καθημερινά κάθε πτυχή της ζωής και των συνηθειών μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα γνωστά delivery apps, που έχουν πλέον υποκαταστήσει όχι μόνο τις παραδοσιακές τηλεφωνικές κλήσεις για τη διανομή φαγητού, καφέ και άλλων αγαθών, αλλά ακόμα και την επίσκεψη στην υπεραγορά, προσφέροντάς μας ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. 

Όπως

είναι γνωστό, οι πλατφόρμες διανομής φαγητού και άλλων προϊόντων προσφέρουν σήμερα διανομή αγαθών από περίπτερα, φούρνους, ζαχαροπλαστεία και καφέ. Τα τελευταία χρόνια προστέθηκαν στη λίστα των συνεργατών των εν λόγω εταιρειών και οι περισσότερες υπεραγορές. Η πρακτική αυτή εφαρμόζεται σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αγγλία εδώ και αρκετά χρόνια. Ήταν απλώς θέμα χρόνου να φτάσει και στην Κύπρο.

Τελευταία εξέλιξη στην αγορά είναι η δημιουργία καταστημάτων-υπεραγορών, που ανήκουν στις εταιρείες διανομής φαγητού, όπως για παράδειγμα το Wolt Market. Η πλατφόρμα-κολοσσός, Wolt, που δραστηριοποιείται στην Κύπρο εδώ και τρία χρόνια, πρόσθεσε μόλις πρόσφατα στον κατάλογο καταστημάτων της το Wolt Market Agios Athanasios στη Λεμεσό. Πρόκειται για το δεύτερο κατάστημα της εταιρείας στη συμπρωτεύουσα και το πέμπτο παγκυπρίως, καθώς προηγήθηκε το άνοιγμα δύο καταστημάτων στη Λευκωσία και ενός ακόμη στη Λάρνακα.

Ανοικτά από τις επτά το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα, επτά μέρες την εβδομάδα και με παράδοση στο σπίτι σε λιγότερο από μισή ώρα, τα Wolt Market είναι η ιδανική επιλογή για φοιτητές, εργαζόμενους και γονείς. Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, με τη γεμάτη δραστηριότητες και υποχρεώσεις καθημερινότητα, καθιστούν για πολλούς επιβεβλημένη την online επιλογή αγαθών και την παράδοσή τους στο σπίτι κατά την επιθυμητή ώρα. Μάλιστα, οι χρήστες της Wolt και οι συνδρομητές της υπηρεσίας Wolt+, απολαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση μεγάλες προσφορές και giveaways.

Μέσω του Wolt Market, οι χρήστες της εφαρμογής της Wolt μπορούν να παραγγείλουν τα προϊόντα που επιθυμούν, επιλέγοντας μεταξύ των καλύτερων τοπικών προϊόντων της Κύπρου, αλλά και κορυφαίων brands, καθώς και μια ποικιλία από φρέσκα φρούτα, λαχανικά και άλλα τρόφιμα. Με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, η επιλογή είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί ο παραδοσιακός επισκέπτης της υπεραγοράς, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κάρτα ή και μετρητά.

Επιπρόσθετα, μέσω του live tracking οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο, έχοντας στη διάθεσή τους μια εξαιρετικά γρήγορη ομάδα online delivery.

Τα Wolt Market είναι μια υπεραγορά που βρίσκεται κυριολεκτικά στο κινητό σου, αποφεύγοντας την αναμονή στην ουρά για το ταμείο και την κίνηση στους δρόμους. Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής διασφαλίζεις ότι θα επιλέξεις τα προϊόντα που χρειάζεσαι, τα οποία θα παραλάβεις στο κατώφλι σου ή σε όποια άλλη διεύθυνση σε βολεύει, οποιαδήποτε ώρα εσύ επιθυμείς με βάση το πρόγραμμά σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα