Μητέρα Θανάση: Βιώνω τις χειρότερες μέρες της ζωής μου.. τραγικές αναμνήσεις

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 18 χρόνια από τη δολοφονία του παιδιού της.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι βιώνει τις χειρότερες μέρες της ζωής της με τις τραγικές αναμνήσεις του παιδιού της που βίωνε τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Βιώνω τις χειρότερες μέρες της ζωής μου με τις τραγικές αναμνήσεις του παιδιού μου που βίωνε τις τελευταίες μέρες της ζωής του.

Σαν απόψε, 26.09.2005, ήρθε στο σπίτι από τον Στρατό για διανυκτέρευση και μου ζήτησε, αν μπορώ να κάνω κάτι να

τον φύγουν εκεί.....

Ήθελε να φύγει από το κολαστήριο της μονάδας με τα άναρχα και κακοθημένα αγρίμια  που του δημιουργούσαν ψυχολογικό πόλεμο, αλλά και με τουςαδιάφορους ψυχρούς επαγγελματίες "αξιωματικούς" που δεν έκαμαν τίποτε να τον προστατέψουν ή να τον μεταθέσουν αλλού όταν πήγε με δάκρυα στα μάτια και τους παρακαλούσε!

Τού είπα να κάμει υπομονή, χωρίς να γνωρίζω η κακόμοιρη το μέγεθος του κινδύνου που διέτρεχε η ζωή του, και του είπα να κρατά απόσταση από τους κακούς, όπως τους αποκαλούσε, και όντως είχε απόλυτο δίκαιο! Σε δύο μέρες του έκλεισαν το στόμα και μου στέρησαν για πάντα το παιδί μου!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα