Ο Α. Σοφοκλέους θα περπατήσει στην Ιορδανία για γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Ο εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους α περπατήσει βήμα-βήμα 50χλμ σε 2 μόλις μέρες για στήριξη και ευαισθητοποίηση του οργανισμού για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, του Νοσοκομείου Καρκίνου του Βασιλιά Χουσεΐν στο Αμμάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η πεζοπορία του θα ξεκινήσει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 με αφετηρία το σημείο Βάφτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό και αναμένεται να τερματίσει νωρίς το απόγευμα την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στο Νοσοκομείου Καρκίνου του Βασιλιά Χουσεΐν.

Ο Αλέξης Σοφοκλέους έγινε ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε

όλη την περίμετρο της Κύπρου, 740χλμ, σε 29 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων των κατεχομένων ως επίσης τα 30 νησιά των Κυκλάδων σε 30 μέρες. Και οι δύο αυτές φιλανθρωπικές του προσπάθειες θεωρούνται επιτεύγματα αφού δεν έχουν γίνει ποτέ.

Επίσης, έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στην Κύπρο με περί τις 40 πεζοπορίες προς όφελος μη κερδοσκοπικών συνδέσμων, ιδρυμάτων και οργανισμών γεγονός που τον καθιστούν αναμφίβολα πρωτοπόρο ακτιβιστή φιλάνθρωπο.

Πριν από την Ιορδανία είχε περπατήσει στη Νορβηγία για τα παιδιά με καρκίνο και την Ελλάδα για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοφοκλέους, Ιορδανία,sofokleous, iordania