Πάφος - Ακρίτας: Έπιασε ξανά... κορυφή με "πεντάρα"!

Πλούσιο θέαμα είχαμε σήμερα στο "Στέλιος Κυριακίδης", αφού η Πάφος επικράτησε με 5-2 του συμπολίτη Ακρίτα και έπιασε ξανά κορυφή στους 37 βαθμούς μαζί με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.  Αντίθετα, ο Ακρίτας μένει στους 7.

Η Πάφος ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αφού στο 7’ κέρδισε πέναλτι ο Ζάιρο, όμως ο βοηθός το «ακύρωσε» καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν εκτεθειμένος. Δέκα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με Κβίντα έπειτα από κόρνερ του Βαλακάρι.

Ο Ακρίτας αντέδρασε

και είχε δοκάρι στο 19’ με ο Κονέ, όταν το σουτ του σταμάτησε στη δεξιά δοκό μετά από παρέμβαση και του Άντος. Η Πάφος «άγγιξε» το 2-0 με Τάνκοβιτς στο 35’, όταν το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 41’ ο Βαλακάρι με κεφαλιά εγραψε το 2-0 όμως μετά... η ομάδα του Μπεργκ έπαθε μπλακ-αουτ. Αρχικά ο Ραμίρες στο 43’ από ασταθή απέκρουση του Άντος και στο 45+1’ ο Ελ Τζεμίλι με διαγώνιο σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο β’ μέρος η Πάφος σκόραρε με τον Παλάσιος στο 60΄, όμως είδε το γκολ του να ακυρώνεται καθώς ήταν οριακά εκτεθειμένος. Επτά λεπτά αργότερα όμως, ο Ζάιρο, ο συνήθης ύποπτος για την ομάδα του Μπεργκ είχε την λύση με κοντινή προβολή.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν αυτός που πέτυχε το 4ο γκολ στο 85’ με δυνατό σουτ εντός περιοχής και ο Αλ Γκαντιουί στο 90+2’ έγραψε τον επίλογο.

Πάφος (Χ.Μπεργκ): Άντος, Παλάσιος, Κβίντα, Σεμέδο, Κανέ (46' Χότσκο), Ζάιρο (86' Αμπντουραχίμι), Ικόκο, Ζουνίνιο, Τάνκοβιτς (94' Χέσταντ), Βαλακάρι (76' Αλ Γκαντιουί), Ναμ (46' Πελάζιο).

-Στον πάγκο οι: Ολαθάμπαλ, Καραμπάτζε, Χότσκο, Αλ Γκαντιουί, Δημητρίου, Αμπντουραχίμι, Χέσταντ, Μιχαήλ, Ταβάρες, Πελάζιο.

Ακρίτας (Ντ.Λακτιόνοφ): Καστεγιάνι, Κόρατς, Ντραμέ, Κονέ, Άμπραχαμ (89' Βάσου), Ζουνίνιο (72' Πικής), Ελ Τζεμιλί (72' Δημοσθένους), Γαβριήλ, Σέχιτς, Ραμίρες, Καραγιάννης.

-Στον πάγκο: Περντρέου, Ονόντι, Παζάρος, Πάουγκειν, Σουλεϊμάν, Ντουμπόφ, Δημοσθένους, Βάσου, Πική.

Κίτρινες: Κανέ / Ραμίρες, Κόρατς, Δημοσθένους

Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κοντεμενιώτης Γιώργος

4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας

VAR: Αντωνίου Μάριος

ΑVAR: Ηροδότου Ξένια

Παρατηρητής: Δημητρίου Βασίλης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάφος #45 Ακρίτας, Έπιασε,pafos #45 akritas, epiase