«Πολιτικές σκοπιμότητες» και τασιηνόπιττες με φόντο «υπερωρίες» ΠτΔ

Σε θέσεις μάχης Προεδρικό και Ελεγκτική Υπηρεσία ενόψει της δημοσιοποίησης στις 7 Δεκεμβρίου της ειδικής έκθεσης που θα αφορά τις απολαβές του Προέδρου Χριστοδουλίδη ενόσω βρισκόταν στη διακυβέρνηση Αναστασιάδη.

Αφορμή για τα σημερινά πυρά από πλευράς Ελεγκτικής προς το Προεδρικό ήταν η παρέμβαση του Βίκτωρα Παπαδόπουλου στο ραδιόφωνο του Πολίτη.Εκεί ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου έκανε λόγο για «fake news» αναφορικά με υπερωρίες του Χριστοδουλίδη αφού όπως τόνισε δεν υπήρξαν ποτέ «υπερωρίες» ενόσω εκτελούσε τα καθήκοντα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

Διαβάστε επίσης:

Οδυσσέας για Βίκτωρα: «Ντράπηκε κι η ντροπή»

Ο Ελεγκτής αποφεύγει κατ’ επιλογή να μπει στην ουσία του θέματος αφού όπως λέει η έκθεση θα δημοσιοποιηθεί σε μια βδομάδα. Από πλευράς της η Ελεγκτική «δείχνει» το Προεδρικό για τις διαρροές.

«Ντράπηκε κι η ντροπή. Μίλησε για πολιτικές σκοπιμότητες, για fake news και για τασhινόπιττες. Προς το παρόν δεν θα απαντήσουμε επί της ουσίας της υπόθεσης. Επιφυλασσόμαστε όμως να επανέλθουμε αν οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης συνεχίσουν να παραποιούν την αλήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ελεγκτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα