«Πρέπει να το δει η ΚΟΠ. Δυστυχώς ο τρόπος που παίρνονται οι αποφάσεις...»

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε για την τελευταία ισοπαλία με την Ανόρθωση, το γεγονός ότι η ΑΕΛ θ' αγωνίζεται στο β' γκρουπ αλλά και το ματς της χρονιάς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM για...

...τον αποκλεισμό από την πρώτη εξάδα: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και τα λάθη πρέπει να τα ψάξουμε εντός της ομάδας. Εκείνοι

οι χαμένοι βαθμοί στις πρώτες αγωνιστικές μας στέρησαν τις πιθανότητες μας να διεκδικήσουμε ένα πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Θα παίξουμε στο δεύτερο γκρουπ. Θα δώσουμε 14 παιχνίδια και τα περισσότερα από αυτά θα είναι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Φυσικά η ομάδα μας θα προσπαθήσει να κάνει 14 νίκες, το έχουμε υποχρέωση προς τον κόσμο.

...την ισοπαλία με την Ανόρθωση: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ήταν ωραία ατμόσφαιρα και εξαιρετική η φιλοξενία που είχαμε από την Ανόρθωση. Είδαμε καλό ποδόσφαιρο. Προηγηθήκαμε πρώτοι όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Το αφήνουμε πίσω και επικεντρωνόμαστε στις επόμενες υποχρεώσεις».

...τη δομή του πρωταθλήματος: «Είχε πέσει μια πρόταση στο τραπέζι για να είναι το πρώτο γκρουπ με 8 ομάδες και το δεύτερο με έξι, όμως δεν πέρασε. Είναι κάτι που πρέπει να το δει η ΚΟΠ, για το καλό του ποδοσφαίρου μας. Δυστυχώς ο τρόπος που παίρνονται οι αποφάσεις...».

...τον προημιτελικό κυπέλλου με τη Σαλαμίνα: «Αυτός θα είναι ο αριθμός (400 εισιτήρια), όποιοι θα έρθουν με φωνή και παλμό θα πρέπει να στηρίξουν και τους 4000 χιλιάδες λέοντες. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, η Σαλαμίνα εξάσκησε το δικαίωμα της, με αυτά πορευόμαστε. Επικεντρωνόμαστε στο αγωνιστικό μέρος τώρα. Το 1-0 είναι καλό, όμως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, εμείς την Πέμπτη πάμε για να κυνηγήσουμε ακόμη μία νίκη. Ένα μικρό προβάδισμα είναι, πάμε για νίκη και πρόκριση για να συνεχίσουμε να έχουμε στόχους μπροστά μας και για διάκριση. Είναι το ματς της χρονιάς, σε μία ισχυρή έδρα, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, έχουμε αυτοπεποίθηση. Έχει ρολάρει η ομάδα, οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι εξαιρετικές, ο καλύτερος ας κερδίσει».

...τα αγωνιστικά νέα: «Πάει αρκετός καιρός να έχουμε αρκετούς παίκτες στη διάθεση του προπονητή. Μπέκρ, Μακρής εκτός, ο Φραντζής έκανε μέρος του κανονικού, όμως δεν είναι έτοιμος. Ανεβάζει ρυθμούς. Μέσα και οι Μεντόσα, Τσιμπόλα όπως και ο Μπεραχίνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα