Προγραμματισμένες οδικές εργασίες σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει προγραμματισμένες εργασίες στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού. Συγκεκριμένα: 

1. Εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου – Αγρού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότιαπό τη Δευτέρα 13/11/2023 μέχρι και την Παρασκευή 17/11/2023, από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 17:30 το απόγευμα θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων στον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου – Αγρού (Ε903), περίπου στο ύψος του χωριού Άγιος Επιφάνιος,

στις Χ.Θ. 21+800 – 23+200.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα παραμένει κλειστή μία λωρίδα του δρόμου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας (Stop &Go).

2. Εργασίες κατασκευής κυκλικών κόμβων στην Επαρχία Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Λεμεσού, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότιαπό τη Δευτέρα 13/11/2023 και για περίοδο πέντε μηνών περίπου, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής κυκλικών κόμβων - κτιστής διαχωριστικής νησίδας και παρόδιων χώρων στάθμευσης, συντήρησης οδοστρώματος, εφαρμογής μέτρων κυκλοφοριακής διαχείρισης και οδικής ασφάλειας στις Λεωφόρους Κολωνακίου στον Άγιο Αθανάσιο και Σπύρου Κυπριανού, στη Γερμασόγεια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρχει πάντοτε αμφίδρομη κυκλοφορία σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, εκτός από τις περιπτώσεις όπου θα απαιτείται το κλείσιμο της μίας ή και των δύο λωρίδων κυκλοφορίας. Στις περιπτώσεις αυτές οι εργασίες θα διεξάγονται κατά τη διάρκεια της νύχτας (Δευτέρα – Πέμπτη) ή Κυριακές. Οι εργασίες καθημερινώς θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 06:00 – 17:00, Κυριακές 06:00 – 18:00 και η νυχτερινή εργασία μεταξύ των ωρών 21:00 μέχρι τις 06:00 της επομένης.

3. Εργασίες από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Λάρνακας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότιαπό τις 13/11/2023 μέχρι και τις 21/11/2023, μεταξύ των ωρών 08:00 - 16:00στον δρόμο Αθηένου - Αβδελλερού – Αραδίππου θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων στο έρεισμα από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας του δρόμου σημειακά, πάνω από φρεάτια και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση του συστήματος STOP και GO.

4. Εργασίες σκυροδέτησης στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Λάρνακας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 14/11/2023, μεταξύ των ωρών 06:30 – 10:00 σε τμήματα του δρόμου Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες σκυροδέτησης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από κυκλικό κόμβο Σαλαμίνας προς φωτοελεγχόμενη συμβολή Πυροσβεστικής μπροστά από το πρατήριο βενζίνης ESSO και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

5. Εργασίες από ιδιωτική εταιρεία στην Επαρχία Λάρνακας

Επίσης, το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Λάρνακας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότιαπό την Τρίτη 14/11/2023 μέχρι και την Πέμπτη 16/11/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00 στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα θα γίνονται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας μπροστά από το κτήριο CNP CYPRIALIFE και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα