Τα προβλήματα της περιοχής Δροσιάς σε συνάντηση με το Δήμο Λάρνακας

Η παραβατικότητα και η κατάσταση των δρόμων και πεζοδρομίων είναι μεταξύ των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής Δροσιάς στη Λάρνακα και συζητήθηκαν με το Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας η πρώτη ανοικτή συνάντηση για το νέο έτος, του Δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με κατοίκους της περιοχής Δροσιάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς (ΚΒ) «Μιχαλάκης Παρίδης».

Αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης «συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την

περιοχή. Συγκεκριμένα από τους κατοίκους αναφέρθηκαν προβλήματα που αφορούν μεταξύ άλλων την κατάσταση των δρόμων και της συντήρησης πεζοδρομίων και της καθαριότητας των σχαρών απορροής των όμβριων υδάτων».

Ακόμα, προστίθεται, «αναφέρθηκε το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται με τα απορρίμματα των σκύλων σε πεζοδρόμια και ανοικτούς χώρους και γενικά για τον ευπρεπισμό της περιοχής, ενώ συζητήθηκε και η παραβατικότητα που παρατηρείται στην περιοχή».

Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις του Δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται σε τακτικά χρονικά διαστήματα, όπως κάθε χρόνο με στόχο την άμεση και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου με τους δημότες.

«Η συγκεκριμένη καινοτομία ξεκίνησε το 2017 και μέσω των συναντήσεων αυτών δίνεται η ευκαιρία στους δημότες να προσεγγίσουν την Τοπική Αρχή, ενημερώνοντάς την για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Αποτέλεσμα των συναντήσεων αυτών, καταλήγει, «είναι η επίλυση από μέρους του Δήμου και των Υπηρεσιών του, σε συνεργασία με άλλους Φορείς των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα