«Θα πετύχει στον ΑΠΟΕΛ και θα τον ζητήσουν ομάδες από το εξωτερικό»!

Τη βεβαιότητά του πως ο Μπερτ Έσελινκ θα αποδειχθεί μια άκρως επιτυχημένη μεταγραφή για τον ΑΠΟΕΛ και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό εξέφρασε ο Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ μίλησε επίσης και για την εμπλοκή της Ανόρθωσης στην υπόθεση του 22χρονου Ολλανδού κεντρικού αμυντικού.

«Ήταν στα αζήτητα και αγωνιζόταν ως ερασιτέχνης. Τον φέραμε και έκανε τεράστια πρόοδο. Έχει απίστευτη θέση, προέρχεται από δύο εγχειρήσεις χιαστών και όχι μόνο θα πετύχει στον ΑΠΟΕΛ,

αλλά και να κάνει το βήμα παραπάνω. Επιμένω πως θα τον ζητήσουν στο μέλλον και ομάδες από το εξωτερικό.

Από τον ΑΠΟΕΛ υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης στο 10%, εκείνο που ήταν λίγο άδικο ήταν η ρήτρα μετεγγραφής, το μικρό ποσό εννοώ, εξ ου και δεν είχαμε οποιαδήποτε εμπλοκή και δεν μας ρώτησε ποτέ κανένας. Οι επαφές γινόταν απευθείας από την πλευρά του παίκτη με άλλες ομάδες.

Δεν ξέρω τις πληροφορίες της συμφωνίας, αλλά ο μάνατζερ του μας είχε πει το Σάββατο ότι ήταν πολύ κοντά στην Ανόρθωση. Εμείς ξέραμε δηλαδή ότι φεύγει.

Η εξέλιξη αυτή μας χαλά τα μεταγραφικά σχέδια, αλλά όλα καλά. Ο Έσελινκ είναι παράδειγμα προς μίμηση για παιδιά που κυνηγούν το όνειρό τους», σχολίασε στον Super Sport ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΠΟΕΛ,apoel