Το... παράθυρο κλείνει το μεσημέρι της Τρίτης

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (8/1) ο Απόλλωνας ηττήθηκε 2-1 από την ΑΕΚ στην Αρένα και υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο το αγωνιστικό σκέλος του ντέρμπι κορυφής έχει επισκιαστεί σχεδόν σε απόλυτο βαθμό.

Στο προσκήνιο ευρίσκεται η υπόθεση των δύο ποδοσφαιριστών των Λαρνακέων, οι οποίοι είχαν ανιχνευθεί θετικοί στον κορωνοϊό την προηγούμενη Δευτέρα, αλλά παραμονές του αγώνα βγήκαν από την καραντίνα κατόπιν νέων ελέγχων και χρησιμοποιήθηκαν στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής.

Μετά την ανακοίνωση του χημείου

Ευαγγέλου πως είναι σε θέση να αποδείξει επιστημονικά πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων των συγκεκριμένων παικτών ήταν ορθά, αλλά και της παρέμβασης του υπουργού Υγείας για την εις βάθος έρευνα της υπόθεσης, ο λεμεσιανός σύλλογος ενημέρωσε πως παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ένστασης, αν διαπιστωθούν παρατυπίες και παραβιάσεις των πρωτοκόλλων.

Το συγκεκριμένο σενάριο έχει αρκετές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα και το χρονικό περιθώριο του Απόλλωνα είναι το μεσημέρι (13:00) της Τρίτης που είναι η δεύτερη εργάσιμη μέρα από την επομένη της διεξαγωγής του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα