Βαφειάδης: Διορθωτικές κινήσεις στα αεροδρόμια-Δεν μπορούμε να έχουμε πρόβλημα

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφειάδης, ο οποίος μίλησε για το περιστατικό όπου Αστυνομικός πέρασε από τα σημεία ελέγχου του αεροδρομίου ομοίωμα βόμβας.

Αρχικά ανέφερε ότι το από την αρχή χειρίστηκαν το περιστατικό ως ένα πολύ σοβαρό θέμα. «Έχουμε προχωρήσει στην καταγραφή των γεγονότων από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας και θα έχουμε σήμερα σύσκεψη για να δούμε πώς διευκρινίζονται οι απορίες μας». Συμπλήρωσε ότι θα καταλήξουν σε συμπεράσματα και διορθωτικές κινήσεις.

Ακόμη, είπε ότι στην αρχή δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν

το περιστατικό αλλά το επιβεβαίωσε στην πορεία η Αστυνομία. «Αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώσει, δεν μπορούμε να έχουμε πρόβλημα στα αεροδρόμια».

Ο κ. Βαφειάδης διευκρίνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα διορθώσει και να επαναφέρει την εμπιστοσύνη όλων στην ασφάλεια του αεροδρομίου.

Με αφορμή την επίσκεψη του στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, εξέφρασε την άποψη ότι «έχουμε πολύ καλά αεροδρόμια, πολύ καλές υπηρεσίες, έναν σοβαρό εταίρο που διαχειρίζεται την σύμβαση. Υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεις και ορισμένες διαφωνίες». Πρόσθεσε ότι οι πύλες εισόδων στην Δημοκρατία  είναι πολύ σοβαρά ζητήματα. «Πρέπει να δούμε πώς θα βελτιώσουμε τις όλες διαδικασίες για να πάμε μπροστά». 

Διαβάστε ακόμη: Αστυνομικός τέσταρε τον έλεγχο Αεροδρομίων - Πέρασε ομοίωμα βόμβας σε βαλίτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα