ΒΙΝΤΕΟ: Διάσωση σκύλου στην περιοχή Αγίου Δομετίου από μέλη της Πυροσβεστικής

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου στο κάλεσμα της συντονίστριας της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Ανθής Μουζούρη, για τη διάσωση σκύλου, σήμερα (Κυριακή 28/01/24), στην περιοχή του Αγίου Δομετίου.

Μετά τη διάσωση η συντονίστρια της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος ευχαρίστησε άπαντες που βοήθησαν στην επιτυχημένη διάσωση.

Σε δηλώσεις

της η κ. Μουζούρη τόνισε ότι μετά από επικοινωνία που είχε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου για να συνδράμουν στην διάσωση του σκύλου, η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και αποτελεσματική. Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Πυροσβεστική Υπηρεσία δείχνει την ευαισθησία της προς τα ζώα και κάνει τα πάντα στην προσπάθεια διάσωσης τους, καθώς πρόκειται για ζωντανά όντα με ψυχή. Η κα. Μουζούρη εξέφρασε τις ευχαριστίες και προς την Αστυνομία Κύπρου, η οποία βοήθησε στον εντοπισμό του σκύλου, καθώς προς όλους τους εθελοντές που αμέσως προσέτρεξαν για να βοηθήσουν.

Βίντεο από τη διάσωση:

Διαβάστε επίσης: Πυρκαγιά σε σπίτι στην Πάφο - Τραυματίστηκε ηλικιωμένη

Keywords
Τυχαία Θέματα