Βόλεϊ: Πρωτάθλημα για Λέοντες στους Έφηβους

Μετά από μια συναρπαστική χρονιά και αγωνία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, αποδείχτηκε ότι το πρωτάθλημα Ανδρών Κ18 ήταν πρωτάθλημα για Λέοντες!

Σε μια εορταστική, όμορφη ατμόσφαιρα ο Λέοντας πήρε καθαρή νίκη 3 - 0 από τον ΑΠΟΚ και πανηγύρισε το παγκύπριο πρωτάθλημα στην κατηγορία Ανδρών Κ18. Απολαύσαμε ένα ωραίο αγώνα, μαχητικό και από τις δύο ομάδες. Ο ΑΠΟΚ αγωνίστηκε όμορφα και φιλοξένησε ωραία τον πρωταθλητή πλέον Λέοντα Λιβαδιών Λάρνακας.

Η ομάδα του Μάριου Χρυσοστόμου κατάφερε κάτι ανεπανάληπτο. Ιδρύθηκαν και ξεκίνησαν

την πορεία τους στην αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018. Την πρώτη κιόλας χρονιά πήραν το πρωτάθλημα στην κατηγορία Άντρες Κ14. Έγινε φανερό ότι νια νέα δύναμη γεννιόταν στο βόλλευ και αγωνιζόταν να βάλει την πόλη της Λάρνακας στον χάρτη του βόλλεΪ όχι μόνο στις Γυναίκες αλλά και στους Άντρες.

Ο Λέοντας κατεβάζει ομάδες σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα από την πρώτη χρονιά τόσο σε Άντρες όσο και σε Γυναίκες. Ξεκινώντας από την περσινή αγωνιστική περίοδο λειτούργησε το τμήμα Ανδρών και από φέτος το τμήμα Γυναικών.

Η πορεία του Λέοντα μέχρι τώρα δείχνει ότι στελεχώνεται από ανθρώπους που έχουν πάθος με το βόλεϊ, με πρώτο και καλύτερο τον head coach και ιδρυτή του Σωματείου Μάριο Χρυσοστόμου ο οποίος με τη σειρά του έχει μαζί του την πρόεδρο του Σωματείου Σοφία Κούρτη, τον coach Ανδρέα Χρυσοστόμου, την Εβελίνα Ζουπκόβα, την Σουζάνα Βίττη, τον Λευτέρη Κουτσιά, τον Δήμο Αλεξάνδρου, τον Χάρη Δημητρίου και τον Πανίκκο Παπαθανασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα