Υπό διερεύνηση η απόφαση του Δ/ντη Παλλουριώτισσας - Απαγόρευσε είσοδο

Υπό διερεύνηση από το Υπουργείο Παιδείας είναι το ζήτημα που προέκυψε χθες, μετά από πληροφορίες για αφαίρεση του λογότυπου του Λυκείου Παλλουριώτισσας από τις φόρμες που θα διατεθούν στους μαθητές για τη χειμερινή περίοδο.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον διευθυντή του σχολείου, Γιάννη Γεωργίου, μας διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για προαιρετική επιλογή, προκειμένου να δοθεί η επιλογή στους μουσουλμάνους μαθητές του σχολείου, που αποτελούν το 17,5% του

μαθητικού πληθυσμού, να προμηθευτούν τη στολή, χωρίς την εικόνα της Παναγίας.

Διαβάστε επίσης: Αφαίρεση Παναγιάς από λογότυπο: Άμεση διερεύνηση ΥΠΑΝ – «Πρωτοβουλία Δ/ντη»

Σήμερα, το SigmaLive είχε προγραμματισμένο ραντεβού στις 11:00 με τον κ. Γεωργίου, για ένα διαφορετικό ζήτημα και συγκεκριμένα για την πρόθεσή του να φτιάξει μουσείο στο Λύκειο Παλλουριώτισσας. Ωστόσο, όταν δημοσιογράφος του SigmaLive έφτασε στο σχολείο και επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον διευθυντή, αυτός δεν του επέτρεψε την είσοδο, επικαλούμενος απαγόρευση εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση εκ μέρους του διευθυντή για ακύρωση του ραντεβού. Πάντως, κληθείς να τοποθετηθεί για το θέμα που προέκυψε με την αφαίρεση του λογότυπου, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, έκανε λόγο για εσκεμμένη παραπληροφόρηση και διέκοψε την κλήση.

Ο Διευθυντής ωστόσο μας ενημέρωσε ότι το μεσημέρι θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για το θέμα που προέκυψε. 

Διαβάστε επίσης: Φωνές για «αφαίρεση» της Παναγίας από το λογότυπο του Λυκείου Παλλουριώτισσας

Keywords
Τυχαία Θέματα