Διαφημιστική καμπάνια Σαμαρά στο Facebook;

Μόλις είδαμε ότι ένας φίλος μας στο Facebook έκανε «Like» στην επίσημη σελίδα του Αντώνη Σαμαρά στο Facebook. Όμως δίπλα από τη σχετική ανάρτηση στη ροή ειδήσεων υπάρχει το χαρακτηριστικό «sponsored» δηλαδή «προβεβλημένη ανακοίνωση» στα ελληνικά.

Που σημαίνει ότι

ο πρόεδρος της ΝΔ συμπεριλαμβάνει τη διαφήμιση στο Facebook στην προεκλογική του καμπάνια.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια λειτουργεί ως εξής σύμφωνα με το Facebook

«Προβεβλημένες ανακοινώσεις
Οι επιχειρήσεις μπορούν να πληρώσουν ώστε να προβάλλεται μια δημοσίευσή τους. Έτσι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να την προσέξει κάποιος.

Δείτε γρήγορα πώς λειτουργεί

1. Ας πούμε ότι σας αρέσει η Σελίδα του γυμναστηρίου σας στο Facebook.

2. Κάποιοι φίλοι σας ίσως δουν τη σχετική ανακοίνωση στις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας τους. Κάποιοι άλλοι θα την προσπεράσουν.

3. Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου μπορεί να πληρώσει, ώστε να προβάλλεται η ανακοίνωση και να είναι πιο πιθανό να τη δουν οι φίλοι σας.» 

Να σημειωθεί ότι η επίσημη σελίδα του Αντώνη Σαμαρά στο Facebook μέχρι αυτή τη στιγμή έχει 3.820 «Like» και φιλοξενεί διάφορες ειδήσεις από την πρόσφατη δραστηριότητα του προέδρου της ΝΔ αλλά και σχόλια του για την πολιτική κατάσταση.

Στις 23 Μαρτίου μάλιστα έχει αναρτηθεί και το εξής ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι φίλοι του «Ποιός ο ρόλος της νεολαίας στην ανάκαμψη της χώρας; Θα χαρώ να δω τις ερωτήσεις και τα σχόλια σας για το ζήτημα, στα οποία θα απαντήσω τις επόμενες ημέρες μέσω ενός σύντομου βίντεο». Η ανάρτηση συνοδεύεται από τη φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω με το χαρακτηριστικό «Ρώτα τον Αντώνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα