Σημειώσεις ενός πορνόγερου

Με ποια ερώτηση ξεκίνησαν να παίζουν το βίντεο από την χθεσινοβραδινή εμφάνιση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Όλα 12», οι του Πρωινού mou; Οέο;
Το έπιασαν (όλως τυχαίως!) από εκεί που ρώτησαν τον άνθρωπο στη σατιρική εκπομπή, πιο σέξι συμπαρουσιάστρια που είχες ποτέ ποια είναι… Βεβαίως το παλικάρι απάντησε ορθώς την Σκορδά (δεν είναι καιροί να τα χαλάς με τα «αφεντικά»!)… και οι άλλοι today έκαναν έναρξη από εκεί! Δεν παίζεται ο ναρκισσισμός της!

Όλα τα

λεφτά
Μιας και ο λόγος για το χθεσινό «Όλα 12»! Τρελή αφασία το βίντεο της εκπομπής για τον Μιχελάκη! Πολύ γέλιο! Είχε στηθεί για τις δηλώσεις του, δεν του έβγαινε προφανώς και με εκπληκτική χάρη ξαφνικά μπουμπουνάει: «Δεν είναι ωραίο, πάμε από την αρχή!»… Εντελώς τσαχπινιάρικα!

Η πέτρα του σκανδάλου
Λύθηκε το μυστήριο με τις προκλητικές φωτογραφίες που εκσφενδονίζονται στο τέλος του καιρού, πλάι στον Γιώργο Λιάγκα. Όπως αποκάλυψε today ο husband, τελευταία βγαίνουν τόσο ξεκωλιάρικες, διότι ο σκηνοθέτης τους Άρης Λυχναράς που τις διαλέγει, είναι «πορνόγερος»! Δεν το είπαμε εμείς, no! Την ατάκα του presenter μεταφέρουμε!

Congratulations
Απλά εξαιρετική η χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Αλέξη Παπαχελά με την Αλέκα Παπαρήγα. Αμφότεροι! Και η politician άκρως ενδιαφέρουσα στις τοποθετήσεις και την αφήγηση της, αλλά και ο journalist τρομερά κατατοπισμένος, ως γνωστό, στην ιστορία της σύγχρονης αριστεράς. Τα εύγε μας, τους απολαύσαμε!

Ψοφάμε για κάτι τέτοια
Κάτι τέτοια μας αρέσουν και τα αναπαράγουμε, για να τα διαδώσουμε! Να φτάσουν στον «ενδιαφερόμενο»! Μπηχτή προς «συναδέλφους που λαϊκίζουν επικίνδυνα και δεν ενημερώνουν» έριξε today στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ο journalist Νίκος Υποφάντης. Την ταβανόπροκα αμόλησε την ώρα που έλεγε το ρεπορτάζ του για τη ΔΕΗ και τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, καταλήγοντας ότι οι καταναλωτές δεν χρεωθήκαμε το χαράτσι που λένε οι άλλοι, οι ακατανόμαστοι!
Δώσε και ονόματα βρε άνθρωπε να σκάσει λίγη ίντριγκα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα