Εκλογές ΠΣΥΠ/ΕΡΤ 6 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση

Την Πέμπτη 26-4-2012 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με θέματα διοικητικό – οικονομικό απολογισμό – προϋπολογισμό και εκλογή εφορευτικής επιτροπής με σκοπό τη διενέργεια εκλογών.

Στη γενική συνέλευση εγκρίθηκαν όλα τα οικονομικά αποτελέσματα της τριετίας και ο προϋπολογισμός του 2012 καθώς και ο διοικητικός απολογισμός με πλειοψηφία του 95%.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Τα εργασιακά μας θέματα καθημερινά κατακερματίζονται

και αυτά που έχουν απομείνει μετά τις 14 Μαΐου θα προσπαθήσουν να τα εξανεμίσουν.

Το κυριότερο θέμα της μονιμότητας στις ΔΕΚΟ όπως είναι σήμερα δεν θα υπάρχει πια.

Η ενότητα, η συμμετοχή και ο συνεχής αγώνας για τη δουλειά μας και την αξιοπρέπειά μας θα είναι συνεχής. Μην ξεχνάτε ότι οι ειδικότητές του Συλλόγου μας είναι στο μάτι του κυκλώνα και αν καταφέραμε μέσα από σκληρούς αγώνες να εξαιρεθούμε από το ενιαίο μισθολόγιο (είναι αλήθεια χωρίς πολλούς συμμάχους εντός και εκτός ΕΡΤ) δεν μας εγγυάται το μέλλον.

Ζητάμε άμεσα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης ώστε μέσα από εκεί να μπορέσουμε να κρατήσουμε ότι θεσμικό έχει απομείνει στο ΓΚΠ καθώς και το μισθολόγιο που καταφέραμε σαν ΕΡΤ να κατακτήσουμε για όλους τους εργαζόμενους.

Ο Σύλλογός μας που είναι ο πολυπληθέστερος στην ΕΡΤ πρέπει να είναι και πρωτοπόρος σε ιδέες, σε διεκδικήσεις και σε συμμετοχή. Όλοι λοιπόν να συμμετέχουμε στις εκλογικές διαδικασίες στις 6 Ιουνίου  2012 για να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε εδώ, ότι αγωνιζόμαστε και δεν θα παραδώσουμε αυτά που με αγώνες και αίμα έχουμε κερδίσει, έρμαια της κάθε λογικής, απ’ όπου κι αν προέρχεται, Διοίκηση ή Κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι έχουν και μνήμη και κρίση. Αυτή την ώρα πρέπει αλληλέγγυα να στηρίξουμε τα Σωματεία, ότι ζωντανό έχει απομείνει για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, που παρά τα λάθη και τις παραλείψεις τους διαχρονικά,  αυτά τα συνδικάτα που δεν είναι δοτά, ούτε υποταγμένα –  όπως είναι οι σφετεριστές της ψήφου του ελληνικού λαού – είναι η μόνη διέξοδος. 

Όλοι στις εκλογές 6 Ιουνίου,

για να δώσουμε δύναμη σ’ αυτούς που θα επιλέξουμε για να μας εκπροσωπούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα