«Γλίτωσαν οι Ρεπουμπλικάνοι, θα την πληρώσει πάλι η Νέα Ορλεάνη»

Αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του διάσημου αμερικανού ηθοποιού Σάμιουελ Λ. Τζάκσον όταν έμαθε ότι ο κυκλώνας «Ισαάκ» έφυγε από τη Φλόριντα όπου διεξάγεται το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων και προσεγγίζει την πολύπαθη Νέα Ορλεάνη.

«Αδικα σκατά: οι Ρεπουμπλικάνοι γλιτώνουν τον Ισαάκ. Η Νέα Ορλεάνη θα γ…θεί πάλι! Δεν καταλαβαίνω τα σχέδια του Θεού» έγραψε ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, γνωστός στο Χόλιγουντ για τον

ατίθασο χαρακτήρα του και για την ακτιβιστική του δράση, στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

Διάσημος από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του σε δημοφιλείς ταινίες όπως το «Pulp Fiction», η δεύτερη τριλογία του «Πολέμου των Αστρων» και πιο πρόσφατα «Οι εκδικητές», ο 64χρονος ηθοποιός προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με το μήνυμά του, καθώς έμπλεξε τον Θεό με την πολιτική αλλά και την επίσης ταλαιπωρημένη από τροπικές καταιγίδες και κυκλώνες Φλόριντα.

Μία ώρα αργότερα ο Τζάκσον έγραψε πάλι στο twitter μια ιδιότυπη απολογία: «Διάολε! Σαν να σκούντηξα σφηκοφωλιά. Τη συγγνώμη μου στον Θεό, στην Τάμπα, στους Ρεπουμπλικάνους και στον Ισαάκ».
Το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, στο οποίο αναμένεται να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα του Μιτ Ρόμνεϊ στις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου, ξεκίνησε στην Τάμπα την Τρίτη με μία ημέρα καθυστέρηση εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε στην περιοχή η τροπική καταιγίδα «Ισαάκ». Αναβαθμισμένος από το μεσημέρι της Τρίτης (τοπική ώρα) σε κυκλώνα πρώτης κατηγορίας, ο «Ισαάκ» προσεγγίζει τη Νέα Ορλεάνη, επτά χρόνια μετά την καταστροφή και τους εκατοντάδες νεκρούς που προκάλεσε στην πόλη ο «Κατρίνα».
Πηγή τα ΝΕΑonline

Keywords
Τυχαία Θέματα