Μεγάλες διαδηλώσεις στην Αθήνα

Περισσότεροι από 30.000 διαδηλωτές στο «ελεύθερο» τμήμα του κέντρου

Μεγάλες διαδηλώσεις βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη στο «ελεύθερο» τμήμα του κέντρου της Αθήνας, την ώρα που η Άγκελα Μέρκελ ανέβαινε τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου.

Περισσότεροι από 20.000 διαδηλωτές

στη συγκέντρωση που κάλεσαν ΓΣΕΕΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα και πάνω από 10.000 ακόμα στην Ομόνοια, όπου είχε δώσει ραντεβού το ΠΑΜΕ διαδηλώνουν στην Αθήνα κατά της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελάριου, ζητώντας ακύρωση των μνημονίων και των μέτρων που τα συνοδεύουν.

Οι διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς στην Ομόνοια και στο Σύνταγμα, όπου μεγάφωνα έπαιζαν τραγούδια και συνθήματα.

Το πρώτο πλακάτ που εμφανίστηκε στο Σύνταγμα έγραφε «Frau Merkel Get Out». Γρήγορα και στις δύο συγκεντρώσεις τα πανό έγιναν δεκάδες, ενώ γύρω στις δύο εμφανίστηκε στην πλατεία και ένα ανοιχτό στρατιωτικό τζίπ με τους επιβάτες όρθιους ντυμένους με στολές των Ναζί, οι οποίοι περιστοιχίζονταν όμως από ελληνικές και κόκκινες σημαίες.

Λίγο αργότερα άλλοι διαδηλωτές έστησαν στο φράκτη της Βασιλίσσης Σοφίας δύο κόκκινες σημαίες με μαύρες σβάστικες  και τους έβαλαν φωτιά.
Πηγή tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα