Μέγ(κ)ας ισορροπιστής παρά τις κόντρες των εκδοτών

Μπορεί στην περίπτωση του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου να μην ισχύει η ρήση, «Όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια», αλλά το στέλεχος του καναλιού δεν διανύει και την πιο ήρεμη περίοδο της καριέρας του!

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ των εκδοτών, αρχικά ανάμεσα στους Βαρδινογιάννη – Ψυχάρη για την τιμή της βενζίνης και τα κουπόνια, και στη συνέχεια η κόντρα, Μπόμπολα – Ρέστη με το δημοσίευμα του κυριακάτικου «Έθνους» που διέψευσε ο εφοπλιστής, έχει προκαλέσει νευρικότητα (για να το πούμε κομψά)

στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που κάθε βράδυ στις 8.00 καλείται να ισορροπήσει σε ένα τεντωμένο σχοινί προκειμένου να τους ικανοποιήσει όλους, διατηρώντας τη συνοχή και το κύρος του δελτίου!

Είναι γεγονός ότι το στέλεχος του καναλιού διανύει μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της επαγγελματικής του διαδρομής στο Mega, αφού ποτέ άλλοτε οι εκδότες και μέτοχοι του σταθμού δεν είχαν συγκρουστεί τόσο έντονα, εκφράζοντας – έστω και συγκυριακά, διαφορετικά συμφέροντα. Δεν γνωρίζουμε αν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει χάσει τον ύπνο του με όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα μεταξύ των αφεντικών του, αναγκάζεται όμως να ζει με την αγωνία και το άγχος, να μην χτυπήσει το τηλέφωνο και η απαίτηση του ενός, συγκρούεται με την επιθυμία του άλλου! Πάντως μέχρι τώρα καταφέρνει να ισορροπεί και μάλιστα χωρίς δίχτυ… ασφαλείας, αποφεύγοντας τα… ατυχήματα, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως εξαιρετικού ισορροπιστή και όχι μόνο!

Keywords
Τυχαία Θέματα