Συνεδρίαση ΔΣ ΕΡΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά την υπ’ αριθμ. 1035 συνεδρίασή του, ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

Ενέκρινε τις δαπάνες μετάδοσης της εκπομπής «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ – Β’ περίοδος» (8/1 – 24/4/2012). Το μέγιστο συνολικό κόστος ανέρχεται σε 159.100,15 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).Ενέκρινε τις δαπάνες των μεταδόσεων «CHAMPIONS LEAGUE – Β’ περίοδος» (15/2 – 19/4/2012). Το μέσο κόστος ανά μετάδοση ανέρχεται σε
9.644 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).Ενέκρινε τις δαπάνες των μεταδόσεων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πόλο Ανδρών & Γυναικών – Αϊντχόφεν (16 – 29/1/2012). Το συνολικό κόστος ανήλθε σε 40.232,50 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).Απεδέχθη χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας για τη διαμόρφωση χώρου στο ισόγειο του Ραδιομεγάρου, ως μόνιμης έκθεσης αντικειμένων του Μουσείου – Αρχείου της ΕΡΤ.Ενέκρινε τη Συνεργασία με το Κοινωφελές Σωματείο μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Γραμμή Ζωής».Αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, με θέμα την επιλογή και τον διορισμό Ορκωτών Ελεγκτών – Λογιστών και των αναπληρωματικών τους, για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2012 (τριμήνων και ετησίων).Ενέκρινε, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τη διάθεση ποσού 3 εκατ. ευρώ, μέσω ΙΚΑ, στον φορέα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».Ενέκρινε την πρόσληψη ραδιοφωνικών παραγωγών με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) διάρκειας ενός έτους, βάσει και της εισήγησης της αρμόδιας Επιτροπής Επιλογής – Αξιολόγησης. Ειδικότερα, επιλέχθηκαν οι:

Α. Παναγιωτόπουλος Νικόλαος του Σωτηρίου

Β. Κουτσουρέλης Εμμανουήλ του Στυλιανού

Γ. Ζούκας Αλέξανδρος του Δημητρίου

Δ. Εξαρχέα Σταματία του Γεωργίου

Ενημερώθηκε για την πρόοδο που σημειώνεται στη διαδικασία ψηφιοποίησης του Αρχείου της ΕΡΤ Α.Ε.

10. Ενέκρινε επί της αρχής εισήγηση για τη δημιουργία «Μουσείου Ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ Α.Ε.» σε κτήριο των εγκαταστάσεων της Κατεχάκη.

11. Απεδέχθη την πρόταση του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη κ. Βασίλη Τσαμπρόπουλου, να ηχογραφηθούν από την ΕΡΤ Ύμνοι της Μεγάλης Εβδομάδας, τους οποίους θα ερμηνεύσει ο ίδιος στο πιάνο, χωρίς αμοιβή.

12. Ενέκρινε την επανένταξη στο πρόγραμμα της ERTworld της εσωτερικής παραγωγής «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» (18 εβδομαδιαία επεισόδια). Το μέγιστο κόστος ανά επεισόδιο υπολογίζεται σε 4.332,05 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

13. Ενημερώθηκε για τη διαδικασία συγχώνευσης του ψηφιακού καναλιού πρίσμα+ με την ΕΤ1.

14. Ενέκρινε την τροποποίηση της Α.Δ.Σ. 987/21.12.10, Θ. 7ο, περί «Προμήθειας και εγκατάστασης exciters, UHF amplifiers, GPS antennas & on – site service», ως προς τους όρους πληρωμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα