Υστερία

Πόσο εκνευριστική today η Πόπη Τσαπανίδου! Απλά, how much! Δεν παιζόταν η τύπισσα! Πλακωνόταν εκεί στο «Σκάι τώρα» ο Λαφαζάνης με Άρη Σπηλιωτόπουλο, οκ… και η presenter να σκούζει όλη την ώρα «παρακαλώ πολύ» και «παρακαλώ πολύ»! Μας γκάνιαξε στα παρακάλια! Για να κάνετε understood, η φωνή της ήταν πολύ πιο ενοχλητική από τον τσακωμό των καλεσμένων της! Γενικά, συντονισμό κουδούνι η γυναίκα. Στο τέλος τούς έριξε και την ευθύνη, λέγοντας «Έχετε καταφέρει να με κάνετε
να ακούγομαι υστερική»… Καλά που το χαμπάριασε!

Θα πουληθεί στον ΟΤΕ
Κορυφαίος, καλός, εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά το χούι, δεν κρύβεται βρε πουλάκι μου! Μαϊντανός! Ο λόγος για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που δεν υπάρχει μέρα να μην βγει τηλεφωνικά στην εκπομπή των Λιάγκα – Σκορδά. Απίθανος! Μα καλά, what the fuck. Στη τηλεόραση μπροστά ξεροσταλιάζει;

Ησυχία μην τους ξυπνήσετε
Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, τα ίδια και τα ίδια στη τηλεόραση. Ένα κάρο τούρτες και γλυκά λόγω Αγίου Βαλεντίνου, προτάσεις για τον γκόμενο, καρδούλες, αρκουδάκια, σέξι εσώρουχα, υπονοούμενα, γελάκια και όλα τα σχετικά. Ακόμα και φέτος, ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία, το TV-country μας δεν αλλάζει συνήθειες. Φανταχτερά γλυκίσματα σε άπλετες ποσότητες. Ούτε τα συσσίτια τούς πτοούν αυτούς, ούτε οι αμέτρητοι άνεργοι, ούτε το noting… Τι να κάνουμε τώρα, να επαναλαμβανόμαστε; Στην κοσμάρα τους!

Έλεος!
Κατά τα άλλα, τι άλλο να σχολιάσουμε today από το TV-σύμπαν μας; Με μία λέξη, τα everything. Προπαγάνδα, προπαγάνδα… και ξανά προπαγάνδα! Δεν περιγράφεται το situation! Σε όποια εκπομπή και να δεις, σε όποιο δελτίο και να χαζέψεις, οδύνη και θρήνο για τις καταστροφές θα ακούσεις μόνο.

Propaganda
Βεβαίως, καταγραφή, άλλο αυτό και άλλο να μας βομβαρδίζουν τον εγκέφαλο με τα κτίρια που κάηκαν, την ώρα που φλέγεται απλά η ζωή μας! Hello! Ο κώλος μας με το συμπάθειο! Από τον huge δημοσιογράφο έως τον τελευταίο πανελίστα, τα ίδια μηνύματα θα σου ανεμοστροβιλίσουν. Jesus Christ! Τη δε βουβή διαμαρτυρία που είδαμε με τα αναμμένα κεριά έξω από τον ιστορικό κινηματογράφο, δεν αναφερόμαστε στη γελοιότητα. Πόσο να αντέξουμε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerosi24