7 λόγοι που κάνουν το κόμμα του “κόκκινου” Ανδρέα Λοβέρδου υπο λογίσιμη δύναμη

15:46 3/12/2012 - Πηγή: Olympia

Πολλοί έσπευσαν να ξεγράψουν το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου. Καταθέτουμε τις ενστάσεις μας:

1>Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι “κόκκινος” ως τον Κόκκαλη. Είναι φίλος του Σωκράτη και του Ολυμπιακού. Άρα έχει εν δυνάμει στην διάθεσή του μια δεξαμενή ψήφων που του επιτρέπει να μπει άνετα στη Βουλή.

Επίσης μπορεί να βρει εύκολα και “κόκκινους” χορηγούς.

2>Είναι φίλος παραγόντων του Επιχειρείν και έχει δείξει ότι γνωρίζει να ισορροπεί ανάμεσα σε αντικρουόμενα επιχειρηματικά συμφερόντα –βλέπε θητεία του στο υπ. Υγείας.

3>Επειδή είναι πιο lifestyle τύπος, χωρίς σκληρές ιδεολογικές θέσεις, μπορεί να προσελκύσει ψηφοφόρους από τον Τζήμερο, τη Δράση και τυχοδιώκτες «αριστερούς» όπως ο Μίμης Ανδρουλάκης.

4>Από την συνεργασία του με τους Τροικανούς και την θητεία του στο υπ. Εξωτερικών ενίσχυσε τις προσωπικές διεθνείς επαφές του, άρα για την Ευρώπη δεν θα είναι επαρχιώτης στην Ομόνοια.

5>Η κίνησή του φέρνει σε δύσκολη θέση άλλα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Χρυσοχοίδης, η Διαμαντοπούλου, ο Ραγκούσης, ο Μόσιαλος, οι Blues Brothers-άσχετο- ακόμη και ο Φλωρίδης που πρέπει να επιλέξουν πολιτική στέγη η να κάνουν νέο ξεκίνημα οι ίδιοι.

6>Ασκεί γοητεία σε κορυφαία στελέχη του χώρου της κεντροδεξιάς-βλέπε Έλενα Ράπτη.

7> Διατηρεί ισχυρές φιλίες στο χώρο των ΜΜΕ: Όλγα Τρέμη, Θέμος Αναστασιάδης-ήταν και συμμαθητές- Σταύρος Ψυχάρης, Γιάννης Πρετεντέρης, Αλέξης Παπαχελάς κ.α.

www.kourdistoportocali.com


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα