Απειλές κατά του ιδιοκτήτη της Χαλυβουργίας.

07:31 10/1/2012 - Πηγή: Olympia

Από τα Χριστούγεννα και μετά το σπίτι του Νίκου Μάνεση ιδιοκτήτη της Ελληνικής Χαλυβουργίας φυλάσσεται, μετα από απειλές που δέχτηκε, στην απογευματινή και βραδινή βάρδια από αστυνομικούς (τους οποίους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος) ενώ η πρωινή βάρδια καλύπτετε από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης την οποία πληρώνει ο ίδιος…
Μάλιστα οι αστυνομικοί που φυλάν την βραδινή βάρδια αντιδρούν

να φυλάνε μόνοι τους ζητώντας να είναι δυο μαζί στην βάρδια.

Η ενημερωση είναι από αναγνώστη.

Και φυσικά ένα τέτοιο “τρομοκρατικό” χτύπημα μόνο προβοκάτσια θα μπορεί να αποτελέσει. Για να ανοίξει τον δρόμο θεσμοθέτησης αστυνομικής προστασίας σε όλα τα πολυεθνικά κοράκια που θα έλθουν για να ασελγήσουν στην χώρα.

Όσον αφορά για την Χαλυβουργία, είναι πράγματι συγκινητικό να βλέπουμε τα τελευταία σπάργανα της Ελληνικής βιομηχανίας να διαλύονται από το κόμμα που κατέστρεψε κάθε παραγωγική δραστηριότητα της Ελλάδας. “Σημίτης, υπουργός βιομηχανίας!”. Θα ήταν ο πλέον επιτυχημένος υπουργός της …Γερμανίας!

Να συνέλθουμε όμως λίγο γιατί όταν η οικοδομική δραστηριότητα έχει πέσει 80% κάτω, το πλέον φυσιολογικό είναι να υπάρχουν περικοπές σε μία βιομηχανία που βασίζει το 90% του κύκλου εργασιών της στην οικοδομή. Μην πει κανένας ότι “όταν έβγαζαν υπερκέρδη πάλι δεν τα μοίραζαν”, διότι ακριβώς αυτό ψάχνουμε. Ένα ισοζύγιο. Εάν κάποιος μπορεί να μας στείλει κάτι ας το κάνει για να πάρουμε θέση ολοκληρωμένα.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα